۱۲ اسفند ۱۳۹۸، ۱۲:۳۸
کد خبرنگار: 1935
کد خبر: 83698140
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

مُدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب همدان بهره‌برداری شد

همدان- ایرنا- معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب همدان گفت: عملیات ساخت مُدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب همدان با موفقیت به پایان رسید و با راه‌اندازی آن گنجایش تصفیه فاضلاب این شهر افزایش یافت.

فرهاد بختیاری‌فر روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به توسعه شبکه جمع آوری فاضلاب سطح شهر همدان در سال جاری و افزایش میزان دبی ورودی تصفیه خانه فاضلاب این شهر، عملیات راه‌اندازی مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب همدان از آبان ماه سال‌جاری با نظارت شرکت مهندسی مشاور مهاب قدس و توسط شرکت ماشین سازی ویژه آغاز شد.

وی با اشاره به اینکه در روزهای پایانی سال میزان تولید فاضلاب افزایش می‌یابد، اظهار داشت: در سه ماه گذشته مراحل شستشو، لایروبی واحدهای دانه‌گیر، مقسم و ته نشینی‌های اولیه و ثانویه، نصب دیفیوزرهای واحدهای هوادهی صورت گرفت و برای جلوگیری از وقوع بحران در ایام پیک تولید فاضلاب در پایان سال و نوروز تحویل معاونت بهره‌برداری شد.

بختیاری‌فر بیان کرد: با راه اندازی مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب همدان ظرفیت دبی خروجی فاضلاب این شهر به یک هزار و ۲۸۰ لیتر در ثانیه افزایش یافت.

وی با اشاره به اینکه ۵۴ درصد از فاضلاب شهری همدان به تصفیه خانه همدان انتقال می یابد و پس از تصفیه، در اختیار نیروگاه برق شهید مفتح و بخش کشاورزی قرار می گیرد، ادامه داد: تصفیه خانه فاضلاب همدان چهار مدول دارد که در حال حاضر ۲ مدول آن راه‌اندازی شده‌است و هر مُدول آن با ظرفیت ۶۴۰ لیتر در ثانیه آب فاضلاب را تصفیه می کند.

معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب همدان تاکیدکرد: پساب تصفیه شده فاضلاب همدان، آب مورد نیاز نیروگاه برق شهید مفتح و بخشی از پتروشیمی هگمتانه را تامین می‌کند.

وی عنوان کرد: طرح آبرسانی به نیروگاه شهید مفتح از تصفیه‌خانه فاضلاب به عنوان پروژه شاخص شرکت آب و فاضلاب شهری استان همدان در راستای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی سال ۹۸ انتخاب شده است.

بختیاری‌فر با اشاره به اینکه جداسازی فاضلاب از رودخانه‌ها در اولویت آبفا قرار دارد، اظهار داشت: در حال حاضر در هر ثانیه ۲۰۰ لیتر آب فاضلاب از رودخانه‌ها به تصفیه خانه همدان منتقل می‌شود.

وی به افزایش جمعیت زیر پوشش فاضلاب استان از ۵۴ درصد به ۷۵ درصد اشاره کرد و گفت: متوسط جمعیت زیر پوشش فاضلاب در کشور برابر با ۴۵ درصد است که در راستای عدالت محوری برخورداری ۹۵ درصدی در منطقه حاشیه نشین و دفع بهداشتی فاضلاب دنبال می شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha