سعید نمکی روز سه شنبه درباره برداشتهایی که از صحبتهای او مبنی بر مراجعه اکیپهای ۳۰۰ هزار نفری به خانههای مردم برای غربالگری ویروس کرونا شده بود، بیان کرد: از اینکه اعلام کردیم به خانه مردم مراجعه میکنیم، این برداشت انجام شد که قرار است به تک تک خانههای مردم مراجعه کنیم یا افراد را از خانه بیرون بکشیم یا خودمان داخل خانه مردم برویم. این مثل این است که بگوییم با وجود ماشین حساب، میخواهیم از چرتکه استفاده کنیم.
وی ادامه داد: در حال حاضر زیرساخت پرونده الکترونیک سلامت وجود دارد که بعد از مدتها بر زمین ماندن، با کمک همکاران ما در خرداد امسال راه اندازی شد. با ظرفیت پرونده الکترونیک سلامت و با داشتن اطلاعات خانوارها، ۳۰۰ هزار اکیپ در سراسر کشور برای حضور در مراکز بهداشتی و درمانی و پایگاههای بسیج و مدارس آماده میشوند.
نمکی گفت: به این وسیله میتوانیم توسط پرونده الکترونیک سلامت و سامانهای با مردم ارتباط برقرار کرده و اطلاعات خانوارها را کسب کنیم.
وی ادامه داد: ممکن است در یک محله و در هزاران خانوار، دو مورد مبتلا باشند که پس از طی مراحل و ارتباطات و تاییدیه دو طرف و اعلام کد و شناسه واحد، به منزل آن فرد با لباس و امکانات مخصوص مراجعه میشود. اگر در یک محله دو خانوار باشد، ماموران ما با یک لباس به دو خانواده سر نخواهند زد و حتما لباس و کاور جدا خواهد بود.
نمکی بیان کرد: در اجرای این طرح هیچ هزینهای از افراد دریافت نمیشود.
وزیر بهداشت گفت: همکاران من و بقیه دستگاهها نیز به صحنه آمدهاند. قوه قضاییه و دادستانی پشت ما ایستادهاند. نیروهای امنیتی و اطلاعاتی هم مکشوفاتی انجام دادهاند. تعدادی انبار احتکار شده در روزهای گذشته کشف شده است. این موارد در حال توزیع است. شویندهها نیز با تولید سه شیفت به بازار میآید. برآورد ما از افق جدید این است که در روزهای آینده، وضعیت بسیار مطلوبتری در ماسک و مواد ضدعفونی خواهیم داشت که در اختیار داروخانهها قرار میگیرد.
وزیر بهداشت اظهار کرد: با استفاده از ظرفیت گسترده شبکه بهداشتی و درمانی کشور، ریشه کنی فلج اطفال و حذف سرخک و ریشه کنی مالاریا انجام شده است. با همین ظرفیت و همکاری گسترده بین بخشی در قالب بسیج ملی میتوانیم کرونا را خیلی زودتر از آنچه دنیا انتظار دارد، شکست بدهیم.
به گزارش ایرنا، در روزهای اخیر برداشتهایی از صحبتهای وزیر بهداشت مبنی بر مراجعه اکیپهای ۳۰۰ هزار نفری به خانه مردم برای غربالگری ویروس کرونا انجام شده بود. شب گذشته علیرضا رئیسی معاون وزیر بهداشت نیز در یک برنامه تلویزیونی اعلام کرد که قرار نیست این اکیپها به خانههای مردم مراجعه کنند.
بر اساس آمارهای رسمی وزارت بهداشت تا ظهر دیروز (دوشنبه)، هزار و ۵۰۱ نفر به طور قطعی در کشور به ویروس کرونا مبتلا شده و ۶۶ نفر فوت کردهاند.
تاکنون ۹۱ هزار و ۳۰۸ نفر در دنیا به ویروس کرونا مبتلا شده اند، از این تعداد سه هزار و ۱۲۰ نفر جان خود را به علت بیماری کووید ۱۹ از دست داده اند و ۴۸ هزار و ۲۵۳ نفر بهبود یافته اند.
نظر شما