۱۴ اسفند ۱۳۹۸، ۱۰:۲۳
کد خبرنگار: 1273
کد خبر: 83700744
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

عرضه گوشت در معابر میاندوآب ممنوع شد

۱۴ اسفند ۱۳۹۸، ۱۰:۲۳
کد خبر: 83700744
عرضه گوشت در معابر میاندوآب ممنوع شد

مهاباد- ایرنا- رییس شبکه دامپزشکی میاندوآب گفت: در راستای کاهش خطر ابتلا و انتشار ویروس کرونا و به‌دنبال تعطیلی میادین دواب، عرضه گوشت قرمز و هرگونه فرآورده آن در مسیرهای ارتباطی و معابر عمومی این شهرستان ممنوع است.

مهدی فتاحی روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به مصوبات ستاد پیشگیری و کنترل ویروس کرونا در میاندوآب، اظهار داشت: هرگونه فروش گوشت غیرمجاز و خارج از محل عرضه معتبر پروانه‌دار ممنوع بوده و با برپاکنندگان بساط‌های کبابی نیز برخورد قانونی می‌شود.

وی با بیان اینکه در روزهای جمعه در پی برپایی بازارهای هفتگی بساط کباب نیز در حاشیه راه‌ها راه‌اندازی می‌شود، افزود: از مردم خواهشمندیم گوشت موردنیاز خود را از مراکز عرضه مجاز پروانه‌دار داخل شهر تهیه و از مراجعه به عرضه کنندگان غیرمجاز و بدون پروانه کسب و فاقد کارت بهداشتی به طور جدی خودداری کنند.

وی بیان کرد: کشتارگاه صنعتی دام این این شهرستان نیز در راستای اجرای مصوبات کارگروه سلامت و ستاد کرونا شهرستان روزهای جمعه تعطیل بوده و هیچ‌گونه کشتاری در آن صورت نخواهد گرفت.

رییس شبکه دامپزشکی میاندوآب با بیان اینکه تمامی اقدامات لازم برای مقابله و پیشگیری از شیوع این ویروس در این شهرستان انجام گرفته است افزود: مصوبات ستاد کرونا در راستای حفظ سلامتی مردم بوده و شهروندان باید نسبت به اجرای آن و نیز پیام‌های بهداشتی ارگان‌های دخیل در امنیت غذایی شهرستان توجه ویژه داشته باشند.

 «فتاحی» با بیان اینکه مردم در روز جمعه از تردد در مکان‌های پرازدحام همچون بازارهای هفتگی به جد خودداری کنند، اظهار داشت: توصیه اکید این است که شهروندان گوشت قرمز مورد نیاز خود را از مراکز معتبر پروانه‌دار و دارای کارت بهداشتی و سلامتی تهیه و از مصرف گوشت به‌صورت خام یا نیم‌پخته به صورت کبابی به شدت پرهیز کنند.

در میاندوآب ۱۰۰ مرکز پروانه‌دار و مجاز جهت عرضه مرغ و ۵۶ مرکز عرضه گوشت قرمز (قصابی) در زمینه عرضه گوشت فعالیت دارند.

کرونا مانند سایر ویروس‌های تنفسی است که در افراد دارای نقص ایمنی مانند بیماران دیابتی، دیالیزی و دارای بیماری‌های خود ایمنی می‌تواند خطرناک باشد و مرگ‌ و میر آن تاکنون حدود ۲.۱ درصد گزارش شده است.

این ویروس به عنوان نوع هفتم از خانواده ویروس کروناها همچنان ناشناخته است و تنها راه مقابله با آن رعایت بهداشت فردی و حاضر نشدن در اجتماعات و محافل عمومی به شمار می‌رود.
طبق آخرین آمار، ۲ هزار و ۳۳۶ نفر در ایران به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند که از این تعداد ۷۷ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha