۱۴ اسفند ۱۳۹۸، ۱۶:۲۴
کد خبرنگار: 2176
کد خبر: 83701798
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

تلاش های گسترده برای محافظت از اقتصاد جهانی در مقابل کرونا

تهران-ایرنا- به گزارش روز چهارشنبه خبرگزاری فرانسه در حالی که شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان به ۹۳ هزار نفر و شمار جان باختگان به بیش از ۳ هزار و ۲۰۰ نفر رسیده سازمان ها و محافل بین المللی مالی در تلاش هستند تا اقتصاد جهانی را از تبعات آن محافظت کنند.

بر اساس این گزارش برای جلوگیری از اثرات منفی انتشار ویروس کرونا بر اقتصادی جهانی فدرال رزرو آمریکا (صندوق ذخیره فدرال آمریکا که بانک مرکزی این کشور محسوب می شود) در تلاش برای حفاظت از اقتصاد این کشور در برابر تبعات شیوع ویروس کرونا اقدام به کاهش نرخ بهره کرد.

جرومی پاول رئیس فدرال رزرو آمریکا تصریح کرده که اقتصاد آمریکا همچنان قدرتمند است اما شیوع ویروس موجب ایجاد یک تغییر اساسی در چشم‌انداز رشد بانک مرکزی این کشور شده است.

پاول در کنفرانس خبری‌ که پس از تصمیم اجماعی سیاستگذاران در مورد کاهش نیم‌درصدی نرخ بهره برگزار شد گفت: ویروس و اقداماتی که به‌منظور مهار آن انجام گرفته است قطعاً تا مدتی بر فعالیت‌های اقتصادی در داخل و خارج از آمریکا سایه خواهد افکند.

نرخ بهره در آمریکا اکنون به ۱ تا ۱.۲۵ درصد رسیده است.

این اولین اقدام خارج از برنامه‌ریزی ماهانه فدرال رزرو آمریکاست که از زمان بحران مالی سال ۲۰۰۸ تاکنون انجام می‌گیرد و نشان‌دهنده عمق نگرانی این بانک از وضعیت شیوع سریع ویروس کروناست.

همچنین پیش از اعلام تصمیم از سوی فدرال رزرو آمریکا هفت کشور اقتصادی جهان، از اتخاذ تدابیر مالی برای حمایت از اقتصاد جهانی خبر دادند.

اما این کمک ها تاثیری بر بازارهای مای آسیایی نداشت و بورس چین امروز شاهد کاهش o,۱۶ درصدی ارزش آن در بورس شانگهای و ۰,۱۲ درصدی در هونگ کنگ  و بورس توکیو نیز شاهد نوسان بود.

بانک جهانی نیز اعلام کرده که متعهد شده ۱۲ ملیارد دلار به کشورهای در حال توسعه که با شیوع ویروس جدید کرونا درگیر استند، کمک کند.

از سوی دیگر، سازمان جهانی بهداشت روز گذشته در خصوص کمبود جهانی وسایل پیشگیری برای مقابله با این مریضی و نیز دستکاری قیمت‌ها در سایه افزایش شمار قربانیان این مریضی که دستگاه تنفسی را هدف قرار می‌دهد، هشدار داد.

خبرگزاری فرانسه گزارش می دهد که در حال حاضر شمار جانباختگان در چین به ۲هزار ۹۸۱ نفر و مبتلایان به بیش از ۸۰ هزار و ۲۰۰ نفر مبتلا رسیده که  از این میان نزدیک به ۵۰ هزار بهبود یافته اند.

و طبق گزارش وزارت بهداشت چین این آمارها در سه روز متوالی شاهد کاهش بوده است. و به نظر می رسد که تدابیر چین برای پیش گیری از شیوع بیماری موثر بوده است اما چین اکنون نگران موارد جدید مبتلایان بخصوص آنهایی است که از خارج بازمی گردند.

چین ۱۴ روز قرنطینه برای مسافرانی که از کشورهای درگیر این ویروس همانند کره جنونی، ایتالیا، ایران، ژاپن وارد این کشور می شوند، اعلام کرده است. در جدیدترین آمارها از این مسافران ۱۳ مورد در آنها ویروس کرونا تشخیص داده شده بود که ۸ مسافر از ایتالیا بازگشته بودند.

طبق گزارش، کره جنوبی روز چهارشنبه اعلام کرد که ۱۴۲ مورد جدید مبتلا به ویروس کرونا شناسایی شده و چهار نفر نیز جان باخته اند در نتیجه اکنون در این کشور شمار مبتلابان ۵ هزار و ۳۲۸ مورد و جان باختکان ۳۲ نفر است. کره جنوبی اکنون بیشترین شیوع کرونا پس از چین را دارد.

اوکراین،آرژانتین، شیلی ، لیتوانی روز سه شنبه به فهرست کشورهای مبتلا به کرونا و هلند نیز روز چهارشنبه به آن اضافه شدند و عراق و اسپانیا امروز اولین جان باختگان خود در اثر ابتلا به این ویروس را اعلام کردند.

خبرگزاری فرانسه همچنین گزارش کرد که در ایران تاکنون ۷۷ نفر در اثر این ویروس جان باخته و ۲هزار و ۳۰۰ نفر نیز مبتلا هستند. 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha