پویش ملی آموزش تعطیل نیست با مشاهده ویروس کرونا در استان مرکزی همزمان با سراسر کشور با تاکید وزیر آموزش و پرورش و به صورت خودجوش توسط معلمان آموزش و پرورش این استان برای جلوگیری از عقب افتادگی و ارتباط دانش آموزان با آموزش اجرایی شد.
به گفته اولیا دانش آموزان اجرای پویش ملی آموزش تعطیل نیست و پخش دروس دورههای مختلف آموزش و پرورش توسط شبکه آموزش از هدر رفت اوقات دانش آموزان جلوگیری شده است.
دانش آموزان و اشتیاق به یادگیری در فضای مجازی
«حسین یعقوبی» یکی از والدین دانش آموزان استان مرکزی در پویش ملی آموزش تعطیل نیست را از جمله راهکارهای مهم و موفق آموزش و پرورش برای جلوگیری از ایجاد فاصله بین دانش آموزان و معلمان عنوان کرد و گفت: دانش آموزان در این پویش روزانه و به صورت پیوسته با معلمان خود در ارتباط بوده و مشکلات خود را از طریق فضای مجازی و برخط از معلمان جویا می شوند.
وی ادامه داد: در این پویش تلاش شدهاست با بهره گیری از فضای مجازی از ایجاد فاصله بین دانش آموزان و محیط آموزشی و آموزگاران جلوگیری شود.
یعقوبی خاطرنشان کرد: دانش آموزان با بهره برداری از این پویش همانند زمانی که در مدارس حضور دارند به صورت پیوسته با معلمان،آموزش و محیط آموزشی در ارتباط هستند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی از پیوستن تمامی ادارات آموزش و پرورش این استان به پویش ملی آموزش تعطیل نیست خبرداد و گفت: این پویش در راستای پاسخگویی به نیاز دانش آموزان و جلوگیری از وقفه در آموزش نوجوانان با بهره گیری از فضای مجازی و پیام رسانهای داخلی انجام شدهاست.
شهریار فولادوند افزود: پیشگیری از گسترش ویروس کرونا و جلوگیری از وقفه در آموزش دانش آموزان با بهره گیری از آموزشهای جایگزین از جمله اهداف اجرای پویش ملی آموزش تعطیل نیست به شمار می رود.
وی، ضمن تشکر از تلاش فرهنگیان استان مرکزی خاطرنشان کرد: فرهنگیان به عنوان رسولان همیشگی علم و اخلاق و جهادگران صف اول خدمت در جامعه بوده و در شرایط سخت کنونی و تعطیلی ناخواسته واحدهای آموزشی به بهترین شکل از سنگر تعلیم و تربیت دفاع می کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی خاطرنشان کرد: فرهنگیان در این برهه از زمان برگ زرین دیگری از ایثار را در کتاب همنوع دوستی رقم زده و دوشادوش دیگر خادمین ملت (پزشکان و پرستاران ) فعالیت های آموزشی را ادامه داده و از تعطیلی روند آموزش دانش آموزان جلوگیری بعمل آورده اید.
ایجاد کلاس های رفع اشکال در فضای مجازی
رییس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان مرکزی گفت: معلمان این استان در راستای جبران عقب افتادگی تحصیلی دانش آموزان و بر اساس تاکید وزیر آموزش و پرورش و به صورت داوطلبانه به پویش ملی آموزش تعطیل نیست، پیوسته اند.
«عبدالمجید یوسفی نکو» افزود: در این پویش معلمان دوره ابتدایی آموزش و پرورش استان مرکزی با بهره گیری از شبکههای مجازی داخلی، کلاسهای مجازی و رفع اشکال برای دانش آموزان تشکیل دادهاند.
وی ادامه داد: در این پویش برای تقویت بنیه درسی دانش آموزان تکالیفی نیز توسط معلمان به آنان داده می شود.
معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش استان مرکزی نیز در این خصوص گفت: پویش ملی آموزش تعطیل نیست به منظور جبران عقب افتادگی دانش آموزان و پس از تاکید و دعوت مقام عالی وزارت در سطح مدارس ابتدایی شهرستان ساوه به اجرا در آمده است.
ابراهیم فراشیانی افزود: تعطیلی مدارس در راستای حفظ سلامت دانش آموزان و رفع نگرانی خانوادهها و فرهنگیان انجام شده و در این شرایط نباید آموزش نادیده گرفته شود.
وی ادامه داد: پویش ملی آموزش تعطیل نیست ضمن تلاش برای استمرار فعالیت آموزشی در بین دانش آموزان، معرفی نمونه فعالیت های خلاقانه معلمان، تبادل اطلاعات و تجربه در بین معلمان را نیز به همراه دارد.
معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه خاطرنشان کرد: آموزگاران دوره ابتدایی در این پویش با بهره گیری از ظرفیتهای فضای مجازی و تولید محتوای آموزشی در قالب فیلمهای کوتاه آموزشی، فایل های آموزشی و ارایه تکالیف درسی به دانش آموزان فرصت علم آموزی را برای آنان فراهم کردهاند.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان شازند گفت: دبیران دوره متوسطه دوم شهرستان شازند در راستای پویش ملی آموزش تعطیل نیست در اقدامی مبتکرانه برای جبران عقب افتادگی تحصیلی دانش آموزان، با تماس با هریک از دانش آموزان دوره متوسطه دوم به سوالات درسی و مشکلات آنان پاسخ میدهند.
اسدالله کمال آبادی افزود: تعطیلی مدارس به دنبال شیوع بیماری کرونا، منجر به ایجاد فاصله بین دانش آموزان و فضای آموزشی مدارس شده بود که با پیوستن معلمان شهرستان شازند به پویش ملی آموزش تعطیل نیست، ساعات کسری آموزشی دانش آموزان با تماسهای تلفنی، تولید آموزشی در فضای مجازی و محتوای آموزشی که از شبکه آموزش پخش می شود، تا حدودی جبران شدهاست.
رییس آموزش و پرورش منطقه نوبران گفت: جلوگیری از گسترش کرونا و آموزشهای جایگزین برای دانش آموزان برای جلوگیری از عقب افتادگی در تحصیل از جمله مهمترین اهداف اجرای طرح پویش آموزش تعطیل نیست است.
حمید صابر افزود: جایگزینی آموزشهای از راه دور و مجازی از جمله راهکارهای تبدیل خانه به مدرسه و عبور از بحران به شمار می رود.
وی ادامه داد: هم اینک معلمان، دانش آموزان و خانوادهها از آمادگی بیشتری برای آموزشهای مجازی داشته و باید از این موقعیت نهایت استفاده را برده شود.
رییس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان مرکزی نیز گفت: با توجه به شیوع کرونا و تعطیلی مدارس، آموزش دانش آموزان با نیازهای ویژه نیز مانند سایر دانش آموزان متوقف نشده و مطالب و محتوای دروس توسط معلمان و دبیران و با بهره گیری از ظرفیت فضای مجازی به این افراد ارایه می شود.
محمود عسکری افزود: کارکنان این اداره ضمن رصد اقدامات مدارس استثنایی در زمینه آموزش دانش آموزان، با استفاده از فضای مجازی نسبت به تهیه و ارایه محتوا در حوزه های آموزشی، مشاوره، توانبخشی و تربیت بدنی نیز اقدام میکنند.
زهرا حسینی یکی دیگر از والدین دانش آموزان اراکی در این خصوص گفت: پویش ملی آموزش تعطیل نیست و ارایه دروس آموزشی دانش آموزان از طریق شبکه آموزش از جمله اقدامات مفید و موثر وزارت آموزش و پرورش برای جلوگیری از عقب افتادگی و فاصله بین دانش آموزان و محیط آموزشی است.
وی ادامه داد: با اجرای این طرحها از هدر رفت وقت دانش آموزان جلوگیری شده و این مهم موجب شده نوجوانان برای ساعتهای روزانه و هفتگی خود برنامههای آموزشی داشته باشند.
۲۲۷ هزار دانش آموز در۲ هزار و ۲۶۹ مرکز آموزشی در استان مرکزی به تحصیل اشتغال دارند.
نظر شما