حسین سعدالدین روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اعلام کرد: به یک هزارو ۹۳۹ پرونده مربوط به کالا و خدمات، ۳۰۸ پرونده قاچاق کالا و ارز و ۱۶۰ پرونده مربوط به بهداشت، دارو و درمان مورد رسیدگی شد .
وی افزود: از مجموع تعداد ۲ هزارو ۴۰۷ پرونده وارده ، از این تعداد به ۲ هزار و ۲۹۱ پرونده رسیدگی و حکم صادر شده است.
رییس اداره تعزیرات حکومتی شهرستان شاهرود با بیان اینکه محکومیت این تعداد پرونده ۸۴ میلیارد و ۲۴۶ میلیون و ۱۴۶ هزار ریال جزای نقدی داشت ، تصریح کرد: بیشترین تخلفات در این شهرستان در حوزه کالا و خدمات است.
سعدالدین با بیان اینکه تاکنون افزون بر ۳۰۰ مورد ضبط کالا انجام شده ، ادامه داد: ۶۸۵ پرونده عدم درج قیمت، ۴۳۰ مورد گرانفروشی ، تقلب ۳۰۰ پرونده، عدم ارائه فاکتور ۲۳۹ مورد، ۱۲۸ پرونده حمل کالای قاچاق، ۷۱ مورد کم فروشی و ۵۰ مورد عرضه کالای قاچاق در سطح عرضه تشکیل شده است.
وی با اشاره به اینکه از مجموع احکام صادره امسال تاکنون یک هزار و ۸۱۷ پرونده اجرا شده است، افزود: از این تعداد یک هزار و ۷۴۴ پرونده مختومه شد.
به گفته وی از این تعداد پروند علاوه بر اعاده حقوق شکات، مبلغ ۱۶ میلیارد و ۴۲۵ میلیون و ۱۷۳ هزار ریال وصول و به حساب دولت واریز شد.
رییس اداره تعزیرات حکومتی شهرستان شاهرود تصریح کرد: تاکنون پرونده ای در خصوص قاچاق ماسک، دستکش، الکل و دیگر مواد بهداشتی به این اداره نرسیده است.
شهرستان شاهرود دارای بیش از هشت هزار واحد صنفی دارای پروانه است. این واحدها زیرمجموعه ۳۵ اتحادیه به فعالیت می پردازند.