به گزارش پایگاه خبری نیواطلس، یافتههای این تحقیقات بدین معنی نیست که پس از سپری شدن ۵ روز میتوان از عدم ابتلا به بیماری اطمینان حاصل کرد، بلکه به این معنی است که دوره ۱۴ روزه فعلی که برای قرنطینه شخص پس از احتمال آلودگی به ویروس در نظر گرفته شده است، مدت زمان مناسبی محسوب میشود. البته در موارد دارای ریسک بالا ممکن است دوره قرنطینه و نظارت بیش از ۱۴ روز به طول انجامد. بر اساس این تحقیقات از هر ۱۰ هزار شخص آلوده به ویروس، حدود ۱۰۱ نفر پس از ۱۴ روز علایم بیماری را بروز میدهند.
دوره نهفتگی فاصله زمانی بین لحظه آلوده شدن به یک ارگانیسم پاتوژنیک و بروز علایم بیماری در شخص میزبان است. مدت این دوره در بیماریهای مختلف، ممکن است تفاوت قابل توجهی داشته باشد. برای مثال دوره نهفتگی آنفلوانزا بین یک تا سه روز است در حالی که دوره نهفتگی سرخک بین ۹ تا ۱۲ روز است. درک صحیح دوره نهفتگی بیماری، کلید کنترل شیوع آن است.
گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Annals of Internal Medicine منتشر شده است.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا که رسما کووید- ۱۹ نام دارد، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد تاکنون به بیش از ۵۰ کشور سرایت کرده و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته است تا وضعیت فوق العاده اعلام کند.
پزشکان توصیه می کنند با خودمراقبتی، قرنطینه خانگی، پرهیز از سفر و رعایت بهداشت فردی می توان مانع از ابتلا و سرایت به ویروس کرونا شد.
نظر شما