پروپوزال‌های مرتبط با بیماری کرونا حمایت می‌شوند

تهران - ایرنا - معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: پروپوزال‌های اعضای هیات علمی این دانشگاه و کارآزمایی‌های بالینی مرتبط با بیماری کرونا خارج از نوبت با اعطای گرنت مورد حمایت قرار می‌گیرند.

محمدعلی صحرائیان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ، تسریع در اخذ رای کمیته اخلاق در مورد پروپزال های مرتبط با کرونا از جمله تسهیلات در نظر گرفته شده است.
وی با یادآوری این که محدودیتی در انتخاب این موارد نداریم اما همه آنها مورد ارزیابی قرار می گیرند، افزود: پروپوزال های مرتبط با کرونا در اولویت قرار می گیرند و مقدار گرنت به نوع طرح و موثر بودن آن، بستگی دارد .

ظرفیت تولید ماسک ۳ برابر افزایش می یابد
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران همچنین از افزایش ظرفیت تولید ماسک توسط شرکت های دانش بنیان وابسته به این دانشگاه خبر داد و اظهارداشت: برخی شرکت های دانش بنیان وابسته به این دانشگاه اقدام به تولید ماسک  N۹۵ می کردند که ظرفیت تولید این شرکت ها سه برابر افرایش یافت.
صحرائیان با بیان این که این محصولات در اختیار وزارت بهداشت قرار  می گیرد ، ادامه داد: افزایش تولید ماسک توسط برخی از شرکت های دانش بنیان وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران از جمله اقدامات این دانشگاه برای کنترل بیماری است که به اجرا درآمده است.
وی  به فعالیت دیگر مجموعه های این دانشگاه درحوزه پیشگیری از بیماری کرونا اشاره کرد و گفت: مرکز تحقیقاتی علوم دارویی این دانشگاه مواد و ژل های ضد عفونی کننده  را تولید کرده است.

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا که رسما کووید – ۱۹ نام دارد، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد که تاکنون به بیش از 100 کشور سرایت کرده و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته است تا وضعیت فوق العاده اعلام کند.

کیانوش جهانپور رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز گذشته (جمعه)  آخرین آمار مبتلایان به  بیماری کرونا را ۱۱ هزار و ۳۶۴ نفر در کشور اعلام کرد و گفت: ۵۱۴ نفر نیز به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و سه هزار و ۵۲۹ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha