رضوان حکیم زاده روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا افزود: اکنون چیزی که مهم است این است که وزارت آموزش و پرورش کارگروهی تخصصی درباره مبارزه با ویروس کرونا تشکیل داده و تمام سناریو های لازم برای آموزش دانش آموزان در تمام مقاطع در این کارگروه تعریف شده است.
وی ادامه داد: این کارگروه سعی کرده همه حالت های ممکن برای حوزه آموزش دانش آموزان را پیش بینی کند و اگر در خوشبینانه ترین حالت تا پایان تعطیلات نوروز مدارس تعطیل باشد، متناسب با آن پیامدها را تنظیم کرده ایم.
حکیم زاده اضافه کرد: اینکه آموزش مجازی دانش آموزان به پس از پایان سال تحصیلی یا تابستان کشیده شود نیز در این کارگروه تصمیم گیری خواهد شد، جمع بندی نتایج این کارگروه نیز توسط وزیر آموزش و پرورش اطلاع رسانی می شود.
وی اظهار داشت: برای دوره ابتدایی در ۶ پایه برنامه های آموزشی به صورت مجازی در دو بسته آموزشی ارائه می شود تا دانش آموزان در این شرایط از درس خود عقب نمانند.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: همچنین تمام مدیران مدارس از طریق سامانه مرکز ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات مردمی گزارش تداوم آموزش ها را ارائه می دهند تا بدانیم که در هر استان وضعیت آموزش به چه شیوه ای پیش می رود.
وی ادامه داد: برای دانش آموزان مناطق دورافتاده و عشایری هم بسته های آموزشی تهیه شده و از طریق راهبران آموزشی این آموزش ها به دانش آموزان این مناطق ارائه می شود.
معاون وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: به منظور جبران عقب افتادگی درسی دانش آموزان اکنون آموزش ها در دوره ابتدایی چهار برابر و همه زمان هایی که مدنظر بوده برای آنها برنامه ریزی شده است.
حکیم زاده ادامه داد: با توجه به اینکه شرایط این ویروس در کشور به حالت عادی برنگشته است به همین خاطر برای تمام پایه های ابتدایی آموزش ها بهصورت مجازی ادامه خواهد داشت.
در پی شیوع ویروس کرونا طی هفته های اخیرر، بسیاری از مدارس تعطیل شدند و آموزش دانش آموزان از طریق شبکه آموزش صدا و سیما ارائه می شود.
کیانوش جهانپور رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز جمعه گفت: تاکنون ۱۱ هزار و ۳۶۴ نفر در کشور به ویروس کرونا مبتلا شده و ۵۱۴ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و سه هزار و ۵۲۹ نفر نیز بهبود یافتهاند.
نظر شما