واحدهای تولید مواد غذایی هرمزگان دربرابر کرونا آموزش می بینند

بندرعباس- ایرنا- سخنگوی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: تمامی واحدهای تولیدی موادغذایی زیر مجموعه بخش کشاورزی ملزم به آموزش نیروهای خود جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا و حفظ سلامت عمومی جامعه هستند.

علی اصغر خلیلی روز پنجشنبه با اعلام این خبر افزود: تمامی واحدهای تولیدی باید آموزش های لازم را به کارگران در خصوص پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا انجام داده و در روند تولید موادغذایی نیز نکات بهداشتی را رعایت کنند.
وی بیان داشت: نیروی های سازمان کشاورزی هرمزگان برای پیشگیری ازشیوع ویروس کرونا به صورت مستمر از گلخانه ها ، صنایع ، واحدهای تولید آبزیان ، مجتمع های کشاورزی، مرغداری، دامداری و غیره نظارت وبازرسی می کنند. 
رییس روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان ابراز داشت: یک پروتکلی نیز در این زمینه تهیه و به تمامی واحدهای بخش کشاورزی استان ابلاغ می شود.
ویروس کرونا که رسما کووید – ۱۹ نام دارد، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد تا کنون به بیش از  یکصد کشور سرایت کرده و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته است تا وضعیت فوق العاده اعلام کند.
طبق آمارها تا روز ۲۱ اسفندماه ، ۶۹ نفر در استان هرمزگان مبتلا به ویروس کرونا شدند که از این شمار هفت نفر فوت کردند.
ویروس کرونا که رسما کووید – ۱۹ نام دارد، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد تا کنون به بیش از  یکصد کشور سرایت کرده و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته است تا وضعیت فوق العاده اعلام کند.
طبق آمارها تا روز ۲۱ اسفندماه ، ۶۹ نفر در استان هرمزگان مبتلا به ویروس کرونا شدند که از این شمار هفت نفر فوت کردند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha