علی اصغر خلیلی روز پنجشنبه با اعلام این خبر افزود: تمامی واحدهای تولیدی باید آموزش های لازم را به کارگران در خصوص پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا انجام داده و در روند تولید موادغذایی نیز نکات بهداشتی را رعایت کنند.
وی بیان داشت: نیروی های سازمان کشاورزی هرمزگان برای پیشگیری ازشیوع ویروس کرونا به صورت مستمر از گلخانه ها ، صنایع ، واحدهای تولید آبزیان ، مجتمع های کشاورزی، مرغداری، دامداری و غیره نظارت وبازرسی می کنند.
رییس روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان ابراز داشت: یک پروتکلی نیز در این زمینه تهیه و به تمامی واحدهای بخش کشاورزی استان ابلاغ می شود.
ویروس کرونا که رسما کووید – ۱۹ نام دارد، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد تا کنون به بیش از یکصد کشور سرایت کرده و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته است تا وضعیت فوق العاده اعلام کند.
طبق آمارها تا روز ۲۱ اسفندماه ، ۶۹ نفر در استان هرمزگان مبتلا به ویروس کرونا شدند که از این شمار هفت نفر فوت کردند.
ویروس کرونا که رسما کووید – ۱۹ نام دارد، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد تا کنون به بیش از یکصد کشور سرایت کرده و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته است تا وضعیت فوق العاده اعلام کند.
طبق آمارها تا روز ۲۱ اسفندماه ، ۶۹ نفر در استان هرمزگان مبتلا به ویروس کرونا شدند که از این شمار هفت نفر فوت کردند.
بندرعباس- ایرنا- سخنگوی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: تمامی واحدهای تولیدی موادغذایی زیر مجموعه بخش کشاورزی ملزم به آموزش نیروهای خود جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا و حفظ سلامت عمومی جامعه هستند.
اخبار مرتبط
-
پزشکان و پرستان درشرایط جنگ با کرونا قرار دارند
بندرعباس- ایرنا- استاندار هرمزگان گفت:پزشکان و پرستان در بیمارستان ها اکنون در شرایط جنگی با…
-
کرونا جان هفت نفر در هرمزگان را گرفت
بندرعباس- ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از مرگ هفت نفر در استان به دلیل ابتلا به ویروس…
-
عزم جدی هرمزگان برای بهره برداری از بیمارستان صحرایی کرونا
بندرعباس- ایرنا- بیمارستان صحرایی کووید ۱۹ در هرمزگان که در محوطه جلوی ساختمان سوختگی شفا بیمارستان…
نظر شما