دکتر مقتدا شعوری شامگاه پنجشنبه در نشست خبری با خبرنگاران استان که بصورت ویدئو کنفراس برگزار شد، افزود: برای دریافت کمک های مردمی شماره حسابی اعلام و در همین راستا برای کمک و خدمت رسانی بهینه کار کارشناسی شده و فقط دانشگاه علوم پزشکی مجاز است که مبالغ را دریافت کند.
وی اضافه کرد: کمک های خود جوش مردمی نیز باید کارشناسی شده و طبق نیاز و علم انجام گیرد و در این میان نباید اقدامات گوناگون به آلودگی محیط زیست منتهی شود چرا که صرف گندزدایی کافی نیست، بلکه آگاهی مردم مهمتر است.
رییس کمیته اجتماعی ستاد در مورد ساماندهی اقدامات نیروهای خودجوش در سطح شهر زنجان به لزوم همکاری های بین بخشی برای مقابله با بیماری کرونا تاکید کرد و افزود: ماهیت، شناخت نحوه انتشار و کنترل بیماری کرونا اهمیت بسزایی دارد و مشارکت فعالانه سایر ارگانها و نهادها برای مقابله می تواند به تحقق برنامه ها کمک کند.
به گفته وی، مسؤولانه اقدام کردن، همراهی نخبگان و خیرین و نهادهای مردمی می تواند در راستای کاهش بروز بیماری مثمر ثمر باشد و از طرفی باید حمایتهای همه جانبه از کادر درمانی انجام شود.
شعوری افزود: همراهی مردم نقش مهم و اساسی در قطع زنجیره بیماری دارد و در این میان مسؤولان استانی به ویژه متولیان سلامت در استان خواستار مشارکت روز افزون تک تک افراد هستند تا مشکلات بوجود آمده ناشی از این بیماری کاهش یابد.
این مسؤول از جمله راهکارهای جلوگیری از ترس و نگرانی افراد از بیماری کرونا را دریافت اطلاعات صحیح عنوان کرد و گفت: مخاطبان برای کسب اطلاعات مورد نیاز از کانال های موثق و مورد اعتماد صدا و سیما و دانشگاه های علوم پزشکی دریافت کنند و به شایعات توجه نکنند.
وی اظهار داشت: بی خیالی عده ای در برابر این بیماری به دلیل بی مسؤولیتی است که هم به خود، دیگران و هم به جامعه آسیب وارد می کنند و در این خصوص اجتناب در حضور در اجتماعات موجب کمک به سلامتی و قطع شیوع این بیماری و رهایی هر چه زودتر از کرونا می شود.
شعوری افزود: فردای بهتر و شکست این بیماری منحوس در گرو مشاهده واقعیت ها، کمک و مشارکت همه جانبه بوده که این مهم امکانپذیر است.
جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در امور اجتماعی در پاسخ به سوالی در زمینه پذیرش بیماران کرونایی سایر استان ها در زنجان نیز گفت: این خبر کذب بوده چرا که امکانات فعلی این استان پاسخگوی این مساله نیست و در واقع آمادگی برای پذیرش سایر بیماران از استانهای دیگر وجود ندارد و حتی جزء برنامه های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز نیست.
وی خاطرنشان کرد: بیمارستان ولی عصر(عج) در زنجان و در شهرستان ها نیز بخشی از بیمارستان ها به درمان بیماران کرونایی اختصاص یافته و در هر مکان باید نقاهتگاهی در نظر گرفته شود که در این محل امکانات مورد نیاز به لحاظ سیستم سرمایشی، سرمایشی، سرویس های بهداشتی و غیره تدارک دیده خواهد شد.
طبق اعلام مسؤولان تا کنون ۱۱۸ مورد مثبت بیمار کرونا در این استان شناسایی شده است.
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت نیز روز /پنجشنبه/اعلام کرد: تاکنون ۱۰ هزار و ۷۵ نفر در کشور به ویروس کرونا مبتلا شده و ۴۲۹ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و سه هزار و ۲۷۶ نفر نیز بهبود یافتهاند.
کیانوش جهانپور روز پنجشنبه درباره آخرین آمار ابتلا به ویروس کرونا در کشور و فوت ناشی از آن افزود: از ظهر دیروز تا امروز و بر اساس نتایج آزمایشگاهی، یک هزار و ۷۵ مورد بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد و کل مبتلایان به این بیماری در کشور ۱۰ هزار و ۷۵ نفر افزایش یافت.
نظر شما