محمد عباسی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: این مراکز به عنوان مراکز پشتیبانی توسط فرمانداری، شبکه بهداشت و درمان، سازمان فنی و حرفه، شهرداری و شورای اسلامی شهر، آموزش و پرورش و خیران تجهیز خواهد شد.
وی ادامه داد: به همین منظور ۱۱ تخت توسط مرکز فنی وحرفهای بازسازی شده و ۲۰ تخت هم توسط آموزش و پرورش بوکان با ایجاد تغییراتی در اختیار ستاد پیشگیری و شبکه بهداشت و درمان قرار میگیرد تا بیمارستان قدیمی این شهرستان تجهیز شود.
وی افزود: در حال حاضر با کمبود تشک مواجه هستیم که در این زمینه با همکاری خیران، شورای اسلامی شهر و شهرداری، ۳۵ عدد تشک سفارش داده شده که با تامین این اقلام بخش بستری در این بخش از بیمارستان قدیم به زودی برای موقع بحران و ازدحام بیماران از آنها استفاده میشود.
وی در خصوص تامین کارد و پرسنل این بخش اظهار داشت: طی فراخوانی که از طرف هلال احمر بوکان صورت گرفته ۲۱ نفر با این فراخوان اعلام همکاری کردهاند که از این افراد برای نیروهای کمکی استفاده خواهد شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان بوکان اضافه کرد: نیروهایی که از طریق فراخوان هلال احمر اعلام همکاری کردهاند از فارغالتحصیلان بخش پزشکی و پیراپزشکی هستند که با آموزش این افراد در مواقع بحران از آنها استفاده میشود.
«عباسی» گفت: یک بخش ویژه از بیمارستان شهید دکتر قلیپور برای انجام روند درمان مبتلایان به کرونا ویروس در نظر گرفته شدهاست که در این بخش، ۲۴ تخت بیمارستانی قابل ارتقا وجود داشته و علاوه بر آن، هشت تخت آیسییو نیز برای بیماران کرونا در نظر گرفته شده است.
وی رعایت بهداشت فردی را مهمترین عامل پیشگیری از این بیماری عنوان کرد و افزود: شستن مکرر دستها با آب و صابون بهترین توصیه برای پیشگیری از بیماری کروناست که مردم باید به آنها توجه خاص داشته باشند.
وی از مردم خواست، هنگام مراجعه به منزل لباسهای بیرون از منزل را جدا از دیگر لباسهای دیگر قرار دهند و به محض درآوردن لباسهای خارج از منزل دستها را با آب و صابون بشویند.
به گزارش ایرنا ۱۹۳ نفر در آذربایجانغربی به بیماری کرونا مبتلا شده و تاکنون هفت نفر فوت کردهاند؛ در صورتی که هفت نفر دیگر نیز به جمع این مبتلایان اضافه شود، استان در وضعیت قرمز قرار می گیرد.
نظر شما