در حالی که دولت از امکان قرنطینه افراد سالمند بالای ۷۰ سال به مدت ۴ ماه سخن می گوید، رابرت پستون خبرنگار ارشد شبکه «آی تی وی» این کار را مستلزم «بسیج و همدلی به سبک زمان جنگ» نامید.
نخست وزیر و وزیر بهداشت انگلیس می گویند امیدوار به این هستند که دوستان و همسایه ها به فکر هم باشند و کسی در این میان فراموش نشود.
کارکنان و کارفرمایان تلاش می کنند تا به هر ترتیب روش هایی را برای ادامه کار در صورت تشدید قرنطینه ها پیدا کنند. همچنین سازمانهای داوطلبانه کمک های خود به بنگاه های تجاری صدمه دیده از بیماری کرونا را ارائه می دهند.
در هفته های اخیر به ویژه کسب و کارهای مرتبط با گردشگری به شدت صدمه دیدهاند.
در منطقه یورکشایر واقع در شرق انگلیس گروه خودجوشی به نام «تیم یورکشایر» برای قدردانی از کادر درمانی شکل گرفته است.
روزنامه سان پس از سخنرانی بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس که در آن گسترش ویروس را یک «چالش ملی» توصیف کرده بود در سرمقاله ای از «برانگیختن روحیه بلیتز» برای مقابله با بحران کرونا سخن به میان آورده است.
«بلیتز» به دوره ای از جنگ جهانی دوم گفته می شود که لندن تحت بمباران روزانه بمب افکن های آلمانی قرار داشت. مردم با حفظ روحیه و کمک به یکدیگر توانستند این دوره را پشت سر بگذارند.
از میان هنرمندان و سلبریتی های انگلیس، پیرس مورگان، مجری سرشناس تلویزیون نیز در برنامه صبحگاهی خود از مردم خواست «لذت جویی» را کنار گذاشته و به حمایت از سالمندان ادامه دهند.
همزمان، نظرسنجی موسسه معتبر یوگوو نشان می دهد بیش از ۷۰ درصد مردم ترسی از همه گیری بیماری ندارند.
در بین مردم روحیه «خودت را جمع کن و به کارت ادامه بده» به خوبی دیده می شود. نظر سنجی فوق نشان دهنده بهبود روحیه مردم در مقابله با بحران این بیماری واگیر دار است.
تاکنون یک هزار و ۱۴۰ نفر در انگلیس به کرونا مبتلا شدهاند. اما این کشور بر خلاف سایر کشورهای اروپایی سیاستهای سختگیرانهای را به اجرا نگذاشته است.
سیاست انگلیس بر این پایه استوار است که سیستم ایمنی افراد باید در مقابل کرونا تقویت شود. از نظر علمی این راهی جز مبتلا شدن ۶۰ درصد افراد جامعه به این ویروس ندارد؛ در غیر اینصورت این ویروس باز به جامعه بر میگردد و بحران تکرار خواهد شد.
نظر شما