قدرت الله ولدی روز یکشنبه در جلسه ستاد پیشگیری، کنترل و هماهنگی مقابله با کرونا ویروس در استان به ریاست سیدسعید شاهرخی استاندار همدان که به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد افزود: این اقلام بهداشتی پس از تهیه و تولید در اختیار شبکه بهداشت و درمان و اداره صنعت، معدن و تجارت این شهرستان قرار گرفته و توزیع میشود.
وی بیان کرد: برای پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا دستگاههای متولی این شهرستان پای کار بوده و کمیتههای مختلف نیز فعالانه مشغول کار هستند.
فرماندار ویژه ملایر ادامه داد: به منظور جلوگیری از تجمع و تردد شهروندان و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، آرایشگاههای مردانه، زنانه، بازار طلا فروشان و روز بازارها در سطح شهرستان تعطیل شده و دستگاههای متولی به شدت با متخلفان برخورد میکنند.
ولدی گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا، تیم نظارت بر بیماری کرونا در ورودی شهر به صورت شبانهروز فعال است و به طور مستمر بازدید از این اکیپ انجام میشود.
وی اظهار داشت: از چهار روز گذشته در میدانهای استقلال، انقلاب و تعاون ملایر، خودروهایی که وارد شهر میشوند، مورد کنترل بیشتری قرار میگیرند.
معاون استاندار همدان با بیان اینکه نیاز شدید به دستگاه تبسنج داریم، خواستار تهیه دستگاه تبسنج از طریق حوزه بهداشت و درمان و در اختیار قرار دادن آن به اکیپ نظارت و کنترل بر بیماری کرونا در ورودی شهر شد.
ولدی همچنین به بازدیدهای مکرر از نانواییها و واحدهای ارایه خدمت به مردم توسط فرمانداری، دادستانی، نیروی انتظامی، اداره صمت و اتاق اصناف ملایر اشاره و بیان کرد: اطلاعرسانیهای لازم برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا از طریق فضای مجازی، نصب بنرهای تبلیغاتی و تلویزیون شهری در حال انجام است.
وی یادآور شد: گندزدایی و ضدعفونی معابر، اماکن عمومی و ادارات با همکاری شهرداریها، کارشناسان شبکه بهداشت و درمان و دهیاران به طور مستمر در حال انجام است.
فرماندار ویژه ملایر با بیان اینکه دهیاران با هماهنگی و مسوولیت بخشداران و شوراهای اسلامی روستاها، معابر روستاها را مداوم ضدعفونی میکنند، خواست: خودروهایی که در اختیار نیروهای نظامی این شهرستان است، برای ضدعفونی و گندزدایی به کمک ستاد شهرستان بیایند تا بتوانیم سطح شهر را روزانه ۲ یا سه نوبت ضدعفونی کنیم.
ولدی ضمن تقدیر از کادر پزشکی و درمان این شهرستان گفت: در بیمارستانهای امام حسین(ع)، غرضی و مهر امکانات و بخشهای ویژه و مورد نیاز در نظر گرفته شده است.
وی همچنین به کمک ۱۰۰ میلیون تومانی اداره اوقاف و امور خیریه ملایر اشاره و بیان کرد: این مبلغ برای تهیه برخی امکانات مورد نیاز حوزه بهداشت و درمان و برای مقابله با بیماری کرونا اختصاص یافته که در اختیار متولیان امر قرار میگیرد.
فرماندار ویژه ملایر تاکید کرد: در شرایط کنونی لازم است داروخانهها مورد حمایت بیشتری قرار گیرند تا در زمینه تهیه دارو و لوازم بهداشت فردی مردم با مشکل مواجه نشوند.
ولدی پیشنهاد کرد: ارزش افزودهای که اداره مالیات به شهرداریها میدهد، توسط شهرداران در این راستا و برای مقابله با شیوع ویروس کرونا هزینه شود.
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت امروز اعلام کرد: تاکنون ۱۳ هزار و ۹۳۸ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و ۷۲۴ نفر فوت کرده و ۴ هزار و ۵۹۰ نفر نیز بهبود یافتهاند.
کیانوش جهانپور درباره تعداد افراد مبتلای قطعی به ویروس کرونا در کشور و فوت شدگان ناشی از این ویروس در کشور بیان کرد: از ظهر دیروز تا امروز و بر اساس نتایج آزمایشگاهی، ۱۲۰۹ مورد بیمار جدید مبتلا به کووید- ۱۹ در کشور شناسایی شد و کل مبتلایان به این بیماری در کشور به ۱۳ هزار و ۹۳۸ نفر افزایش یافت.
وی ادامه داد: خوشبختانه تاکنون ۴۵۹۰ نفر از بیماران مبتلا به کووید- ۱۹ بهبود یافته و ترخیص شدهاند.
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۱۳ نفر از مبتلایان جدید کووید- ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری در کشور به ۷۲۴ مورد رسید.
تعداد مبتلایان به کووید-۱۹ در استان همدان نیز تا به امروز/۲۵ اسفند/ ۱۲۴ مورد اعلام شده است.
نظر شما