پروفسور «وی لینگ» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به اینکه همه مردم جهان در یک سیاره زندگی می کنند و سرنوشت مشترک داریم گفت: چین و ایران روابط و تعاملات زیادی برای کنترل این ویروس دارند و امیدوارم با کمک یکدیگر در ایران نیز بر این ویروس غلبه کنند.
او گفت: کمک های بهداشتی و درمانی دو کشور به یکدیگر از ابتدای شیوع این ویروس و همچنین انتقال تجربیات چین به ایران برای مهار ویروس کرونا از جمله مراودات دو کشور برای کنترل کرونا بود.
رییس پژوهشگاه غرب آسیا و آفریقا آکادمی علوم اجتماعی چین تصریح کرد: مردم چین از ابتدا نگران سلامتی و ایمنی مردم ایران بودند و هستند و از کمک های خود به مردم و دولت ایران دریغ نخواهند کرد.
او گفت: مردم باید در مسیر مبارزه با ویروس کرونا اهمیت زیادی به سلامتی و زندگی خود دهند و ضمن بکارگیری تدابیر بهداشتی از نظر روانی نیز خود را برای مقابله با این ویروس آماده کنند مردم همچنین در برابر این ویروس نه تنها باید از خود و خانواده هایشان محافظت کنند بلکه باید از عملکرد طبیعی اقتصاد و جامعه نیز محافظت کنند.
پروفسور وی از رعایت مسایل بهداشتی مانند زدن ماسک، شستن دست ها، فاصله گرفتن از یکدیگر در مکان های عمومی، ضد عفونی کردن روزانه در تاکسی و مکان های عمومی به عنوان سنگ بنای مقابله با ویروس کرونا نام برد که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
وی ادامه داد: باید به صورت فعال وضعیت اپیدمی کرونا در جهان و چین را دنبال کرد از اطلاعات غیرقابل اعتماد و باور اجتناب کرد و کل جامعه را از طریق انرژی مثبت برای مبارزه با کرونا متحد کرد.
رییس پژوهشگاه غرب آسیا و آفریقا آکادمی علوم اجتماعی چین با اشاره به تجربه مردم این کشور در مبارزه با ویروس کرونا گفت: پیشگیری علمی، گوش ندادن به شایعات و اخبار نادرست و پرهیز از ایجاد وحشت در جامعه از مهمترین راهکارهای مقابله با این ویروس است.
نظر شما