به گزارش روز دوشنبه سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ سید سعید راد با اشاره به اینکه در راستای تخصیص بهینه منابع، خواستههای شهروندان را به عنوان عاملی تعیینکننده مورد توجه قرار میدهیم، افزود: محلههای پرجمعیت در ساخت بازارهای جدید میوه و تره بار، دارای اولویت بوده و تلاش میکنیم در سال آینده، برای تعداد بیشتری از شهروندان این امکان را فراهم کنیم تا در محل سکونت خود و در کوتاهترین زمان ممکن به بازارهای میوه و تره بار دسترسی داشته باشند.
وی روزهای پایانی سال را ایام شلوغ و پرکار میادین میوه و تره بار که مشتریان آنها تا دو برابر افزایش مییابد، دانست و اظهار کرد: مشتریان، بزرگترین سرمایه سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران هستند. از این رو، به تمامی بهرهبرداران توصیه و تاکید کردهایم تا با سعه صدر بیشتری با شهروندان برخورد نمایند و پاسخگوی آنها باشند.
راد با اشاره به اینکه تعداد کارکنان حاضر در میادین و بازارهای میوه و تره بار در ایام پایانی سال افزایش مییابد، تصریح کرد: برای کمک به کارکنان ثابت میادین میوه و تره بار، همکاران ستادی به عنوان نیروی کمکی به این مراکز اعزام میشوند تا در امر نظارت و کنترل بهتر و بیشتر، یاریگر نیروهای حاضر در این مراکز با توجه به افزایش قابل ملاحظه مراجعهکنندگان به آنها باشند.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با بیان اینکه میادین میوه و تره بار، کمترین مدت زمان تعطیلی در طول سال را دارند و کارکنان این مراکز، هفت روز هفته مشغول ارائه خدمات رسانی به شهروندان هستند، خاطرنشان کرد: در بین سازمانهای خدمت رسان، اگر گفته شود این سازمان یکی از سازمانهایی است که در طول سال بیشترین فشار کاری بر روی کارکنان آن است، اغراق نشده است.
سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با در اختیار داشتن ۲۴۵ میدان و بازار میوه و تره بار در سطح شهر تهران، بستر لازم را برای عرضه بدون واسطه محصولات مورد نیاز شهروندان فراهم آورده است اما در تولید این محصولات یا نوسانات قیمت بازار، هیچگونه نقش و مسئولیتی ندارد اما در جهت کمک به دولت و حمایت از شهروندان، تمام توان خود را به کار گرفته است.
نظر شما