مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کردستان روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در پی تعطیلی مراکز فرهنگی هنری با هدف مبارزه با ویروس کرونا و حفظ سلامت اعضا و مربیان و در راستای محتوا سازی برنامههای فرهنگی ،هنری و ادبی مسابقه امید،نشاط و آرامش در کانون کردستان طراحی شد.
سهیلا شیخی گفت: این مسابقه به دنبال آن است تا فرایند فعالیت اعضا در خانه متوقف نشود و رسالت کانون در پر کردن اوقات فراغت کودکان و نوجوانان در این شرایط نیز انجام شود.
وی اضافه کرد: امروز کشور ما در شرایط خاصی از نظر تهدید بیماری قرار گرفته است و ارتباط مستقیم با مخاطبان امکان پذیر نیست اما تولید محتوای فرهنگی برای کودکان و نوجوانان یکی از نیازهای کشور در موضوع های مختلف است تا بتوان علاوه بر آموزش به شکل غیر مستقیم امکان کم کردن آسیبها را فراهم آورد و امید و نشاط را به جامعه خصوصا مخاطبان کودک و نوجوان هدیه کرد.
شیخی گفت: طرح قصه گویی ۹۰ ثانیهای با موضوع امید، نشاط و آرامش و در محورهای معرفی کتاب و روخوانی کتاب و قصه خوانی ، بازی و سرگرمی های خانگی و آموزش کاردستی، شعرخوانی و نمایشنامه خوانی و نامه ای به ویروس کرونا (طنز)، برگزار میشود.
وی افزود: دیگر محورهای این مسابقه شامل ، کارگاه مجازی داستان نویسی، شعرسرایی و دلنوشته با موضوع های کرونا شکستت می دهیم، زیر چتر مهربانی خدا، من به آینده امیدوارم چون ... و کتابخانه من(عکس از کتابخانه های شخصی) است که به صورت مجازی از طرف کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کردستان برای بچهها به اجرا در میآید.
شیخی گفت: در این راستا اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بعد از جمع آوری و نشر آثار منتخب از مربیان استان در صفحهای در زیر دامنه پرتال اینترنتی کانون به نشانی www.omid.kpf.ir بههمین منظور راهاندازی شده است، منتشر میشود.
وی یادآور شد: برای دسترسی آسانتر کودکان و نوجوانان به فایلهایی که مربیان کانون برای همراهی با بچهها تولید و منتشر میکنند علاوه بر این پایگاه، هشتگهایی در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی با عنوانهای در دل دارم امید، کانون امید و پیک امید نیز طراحی شده است.
در حال حاضر ۴۰ هزار کودک و نوجوان در سطح استان عضو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هستند که در ۲۰ مرکز ثابت و چهار کتابخانه سیار روستایی آموزش میبینند.
طبق آخرین آمار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (ظهر یکشنبه تا ظهر دوشنبه) ۳۱ نفر به تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در کردستان اضافه شدند و اکنون بر اساس آخرین نتایج آزمایشگاهی ابتلای ۱۶۵ نفر از افراد بستری به بیماری کرونا قطعی است.
آمار مبتلایان قطعی به بیماری کرونا به تفکیک شهرستانها شامل سقز با ۶۵ نفر، بانه ۳۵ نفر، سنندج ۲۲ نفر، کامیاران پنج نفر، قروه ۱۲ نفر، مریوان پنج نفر، دیواندره هشت نفر، بیجار ۱۰ نفر، دهگلان ۲ نفر و سروآباد یک نفر است که بیش از ۲۱ درصد نسبت به روز گذشته افزایش دارد.
تاکنون ۴۰۷ نمونه از افراد مشکوک به کرونا گرفته شده که از این تعداد، ۱۶۵ نمونه مثبت بوده و نمونه آزمایش ۲۱۱ نفر نیز منفی بوده و جواب آزمایش افراد باقی مانده نیز هنوز مشخص نشده است.
۲ بیمار نیز بر اثر ابتلا به بیماری کرونا در ۲۴ ساعت گذشته جانباختند و تعداد فوتی ها به ۱۶ نفر از ابتدا تا امروز در استان کردستان رسید که از این تعداد ۹ نفر در سقز، ۲ نفر در سنندج، یک نفر در مریوان، سه نفر در قروه و یک نفر هم در بانه فوت کردند ضمن اینکه چند نفر دیگر هم در این مدت جانباختند که جواب آزمایش همه آنها منفی بوده است.
ویروس کرونا از اوایل دی ماه در «ووهان» واقع در استان «هوبی» چین پدیدار شد و تاکنون علاوه بر کشورهای جنوب شرق آسیا، خاورمیانه، اروپا، قاره های آفریقا، اروپا و اقیانوسیه را هم تحت تاثیر قرار داده است.
ایران نیز از ویروس کرونا در امان نماند و نخستین مورد بیماری ۳۰ بهمن ماه در قم شناسایی شد.
کرونا، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و از جمله راه های انتقال آن عطسه و سرفه و دست دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه می کنند علاوه بر پرهیز از دست دادن و روبوسی و عدم حضور در مراکز عمومی، به هنگام عطسه حتما جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.
از ظهر دیروز تا امروز و بر اساس نتایج آزمایشگاهی، هزار و ۵۳مورد جدید ابتلا به کرونا در کشور شناسایی شدند و مجموع مبتلایان به این بیماری در کشور به ۱۴ هزار و ۹۹۱ نفر رسید.
از بین بیماران جدید شناسایی شده، ۱۲۹ نفر جان خود را از دست دادند و مجموع درگذشتگان بیماری کرونا در کشور تا امروز(۲۶ اسفند ۹۸) به ۸۵۳ نفر رسید.
تا کنون چهار هزار و ۹۹۶ نفر از بیماران مبتلا به کرونا بهبود یافته و از مراکز درمانی ترخیص شدهاند.
نظر شما