دکتر محمد جانباز روز سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: تمامی فرآورده های خام دامی باید به صورت بسته بندی کامل خریداری پس از ضدعفونی در منزل قطعه بندی شود.
وی بیان داشت: به منظور کاهش تماس ماهی و میگو با سطوح و دست، از قطعه قطعه و تمیز کردن این آبزیان در مراکز عرضه نیز خودداری شود.
مدیرکل دامپزشکی هرمزگان اظهارداشت: افراد فروشنده در مراکز عرضه مواد خام دامی باید مجهز به ماسک، کلاه، دستکش، پیش بند و لباس کار باشند.
جانباز یادآورشد: همچنین ابزار و تجهیزات در مراکز عرضه از جمله یخچال و فریزر، میزکار، تخته گوشت، چاقو، ساطور، سینی، چرخ گوشت، ترازو وغیره باید به طور مرتب ضدعفونی و گندزدایی شود و دفع پسماندها نیز به شیوه بهداشتی در سطل های درب دار پدالی صورت گیرد.
وی اضافه کرد: هرگونه فرآوری و طعم دارکردن گوشت قرمز ممنوع بوده و چرخ کردن گوشت فقط به درخواست و در حضور مشتری با رعایت ضوابط بهداشتی مجاز است.
مدیرکل دامپزشکی هرمزگان تاکید کرد: هرگونه قطعه بندی گوشت مرغ، فرآوری، تهیه جوجه کباب، طعم دارکردن و غیره در مراکز عرضه ممنوع است و در صورت مشاهده با شخص عرضه کننده برخورد می شود.
دکتر جانباز همچنین جهت مصرف فرآورده های خام دامی و پیشگیری از وقوع بیماری کرونا توصیه کرد: هرگونه خرید وفروش مرغ زنده به علت نامشخص بودن منبع تامین (حمل با خودرو و تجهیزات آلوده)، مبدا ورود و نظارت نداشتن بهداشتی و دوره پرهیز از مصرف داروها ممنوع می باشد.
مردم هرمزگان فرآورده های خام دامی از اماکن روباز و دوره گردها نخرند
۲۷ اسفند ۱۳۹۸، ۹:۲۵
کد خبر:
83717739
بندرعباس- ایرنا- مدیرکل دامپزشکی هرمزگان به منظور جلوگیری از انتقال مکانیکی ویروس کرونا گفت: مردم از خرید هرگونه فرآورده خام دامی از جمله مرغ، ماهی، گوشت، میگو و تخم مرغ در اماکن روباز، بازارچه های محلی، خودروهای سیار و دوره گرد خودداری کنند.
اخبار مرتبط
-
قطعه بندی فرآورده های خام دامی در هرمزگان ممنوع است
بندرعباس- ایرنا- مدیرکل دامپزشکی هرمزگان گفت: به منظور جلوگیری از کاهش خطر گسترش محیطی ویروس…
نظر شما