دکتر مجید میرزا وزیری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اصرار بر ارتباط مجازی با شاگردان و دانشجویان صرفاً برای آموزشِ نکاتی که در کتابها نیز یافت میشود نیست بلکه به دلیل آموزش، آگاهیبخشی و روشنسازی این حقیقت است که رودخانه زندگی جریان دارد و اتحاد و استقامت همگی ما در برابر اهریمن پنهان، راز حفظ حیات در این کره خاکی است.
وی ادامه داد: از سوی دیگر، آگاهیبخشی برای اتحاد در برابر شیوع بیماری و استقامت به منظور بالا بردن ایمنی کلی اجتماع، صرفاً در صورتی محقق می شود که شاگردان، پیامهای هر روزه استادان را بشنوند و از دیدگاه لحظه به لحظه آنها در تبیین امید و تحقق آرزوی پیروزی آگاه باشند.
مسوول ایجاد دبیرخانه ترویج علم در دانشگاه فردوسی مشهد گفت: شیوع ویروس کرونا در کنار همه سوگمندیها و آلامی که به همراه خود داشته است این مزیت را نیز داشت که ما خود را باز یابیم و قدر اتفاقات ساده زندگی خود را بدانیم. دوگانگیهای مخرب شکل گرفته بین معلمان و شاگردان را به وحدت تبدیل کنیم و دیوارهای ذهنی بین آدمها را برداشته و بیش از پیش دلها را به یکدیگر نزدیک کنیم تا به معجزه عشق ایمان آوریم.
میرزا وزیری افزود: تغییرات لحظهایِ شیوه تأثیرگذاریِ بیماری بر جامعه، موجب میگردد که هر لحظه شاگردان این سؤال را از خود بپرسد که اکنون معلم من در برابر این خبر، شایعه و رخداد چه نگاهی دارد و آن را چه گونه تحلیل میکند، نباید فراموش کرد که دانشجویان، حتی بیش از خانواده، از استادان خود متأثر میگردند و گاه جملهای کوتاه، رفتاری خُرد و نگاهی خردمندانه به یک ماجرا، میتواند بر کل مسیر زندگی آنها تأثیرگذار باشد زیرا معلم سوزنبان مسیر حرکت شاگردانش است و تنظیم نقطه تلاقی خطوط برای تعیین منحنی زندگی آنها بسیار ظریف و پر اهمیت است.
وی ادامه داد: شیوع ویروس کرونا به حقیقتی غیرقابل انکار تبدیل شده و اکنون، در این کره خاکی، کمتر کسی است که منکر وجود آن باشد بر همین اساس، توصیههای بهداشتی مورد تأکید قرار گرفته و پیشگوییهای ضد و نقیضی از فرجام آن و عده مبتلایان و از دست رفتگان احتمالی آن در یکی دو ماه آینده به گوش میرسد در عین حال همه سعی دارند در کلام نشان دهند که زندگی میتواند مسیر همیشگی خود را ادامه دهد و جریان یابد.
رییس گروه آموزشهای آزاد کالج دانشگاه فردوسی مشهد گفت: با این حال همه میدانیم که تا رفتارها تغییر نکند بحران این ویروس با ما همراه خواهد بود و رفتارها نمیتوانند مسیری خلاف جهت گفتار را طی کنند و برداشت عمومی جامعه از آنچه اتفاق خواهد افتاد بیشتر نشأت گرفته از رفتار یکایک افراد جامعه و مستقل از سخنسراییهایی است که رخ می دهد به گونهای که حتی کودکان نیز این حقیقت را به خوبی درک کردهاند.
میرزا وزیری افزود: از این رو اراده استادان در ایجاد مسیری هموار برای ادامه عملی مؤلفههای زندگی روزمره میتواند بسیار امیدبخش و روشنگر باشد به دلیل آن که اساتید در این میان رسالتی ویژه دارند زیرا نسل آینده به شدت متأثر از آموختههای عملی معلمان خواهند بود.
عضو هیات علمی گروه علوم ریاضی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: همه میدانیم که روند آموزش طی دو سه هفته پایانی سال، به طور معمول با جدیت پیگیری نمیشد و به همین دلیل این تعطیلات خلل غیرقابل بازگشتی در فرآیند یاددهی و یادگیری را موجب نخواهد شد اما از سوی دیگر به خوبی درک میکنیم که رخوت ما در برخورد با این مسأله، بذر نومیدی را در دل شاگردان خواهد کاشت.
میرزا وزیری افزود: اگر معتقد هستیم که جریان رودخانه زندگی با شیوع ویروس کرونا متوقف نشده است باید این حقیقت را با ادامه وظیفه خود به اثبات برسانیم.
وی ادامه داد: مسلماً به دلیل بیتجربگی در آموزش غیر حضوری و فقدان زیرساختهای مجازی لازم، هنوز با این تغییر در نحوه آموزش کنار نیامدهایم اما پافشاری بر انجام آموزش غیرحضوری، حتی به شکلی دست و پا شکسته این پیام عمیق را به شاگردانمان مخابره خواهد کرد که ما به آینده امیدوار هستیم زیرا این وضعیت ناخواسته گذر خواهد کرد و اجازه نخواهیم داد که اهریمن پنهان، رودخانه زندگی را مرداب سازد.
از ۳۰ بهمن ماه تا ۲۶ اسفند امسال سه هزار و ۱۶۲ بیمار مبتلا به عفونتهای حاد تنفسی و مشکوک به کرونا در بیمارستانهای استان خراسان رضوی بستری شدهاند که از این تعداد تاکنون هزار و ۹۴۱ بیمار مبتلا به عفونتهای حاد تنفسی و مشکوک به کرونا در خراسان رضوی بهبود یافته و از بیمارستان مرخص شدهاند.
بر اساس آخرین آمار رسمی، شمار مبتلایان قطعی به ویروس کووید ۱۹ عامل بیماری کرونا که نوع بسیار حاد عفونت تنفسی و یک بیماری نوپدید همهگیر است در استان خراسان رضوی ۵۶۸ نفر گزارش شده است.
نظر شما