راهکارهایی برای کمک رسانی در دوران شیوع کرونا؛ «همه مسئولیم»

تهران- ایرنا- در شرایطی که شیوع ویروس کرونا اوضاع عادی کشورها را دستخوش تغییر کرده است به غیر از توصیه های بهداشتی، همه ما با کمک به دیگران از جمله افراد مسن، بی خانمان و بیماران نیازمند می توانیم سهم خود را برای کمک در این دوران بحران داشته باشیم.

تارنمای مارکت واچ گزارش داد: برخی از گروه ها بحران سلامت عمومی را که این روزها شاهد آن هستیم بیشتر از دیگران احساس می کنم. این گروه ها شامل افراد مسن، کارگرانی که به دلیل بیماری امکان در خانه ماندن را ندارند و کسانی که نمی توانند هزینه مراقبت های بهداشتی را پرداخته یا به آن دسترسی داشته باشند.

ویروس کرونای جدید یک دشمن ناشناس است که خیلی سریع امور عادی زندگی را با توجه به تعطیلی مدارس، دورکاری کارمندان (البته اگر شانس آن را داشته باشند) و لذت های مشترک همچون ورزش و سینما، تئاتر تغییر داده است.

این وضعیت باعث شده که بسیاری در تامین نیازهایشان با انبار مایحتاج خود به دلیل قرنطینه احتمالی تعجیل کنند. اما برخی گروه ها این بحران عمومی را بیش از دیگران احساس خواهند کرد.

ریجین وبستر رئیس مرکز خیریه مبارزه با بیماری های آمریکا گفت: آسیب پذیرترین افراد بیشترین آسیب را می بینند و مدت طولانی تری طول می کشد تا بهبود یابند. یادمان باشد که بعد از  شیوع اولیه یک بیماری همه گیر، تبعات آن در بهداشت فیزیکی، روانی و اقتصادی بسیار طولانی تر خواهد بود.

مقام های بهداشت عمومی می گویند: مهمترین کاری که افراد می توانند برای توقف شیوع ویروس انجام دهند شستن درست دست ها، فاصله گرفتن از مردم و قرنطینه کردن خود در صورت بیماری است.

اما در کنار این اقدامات، می توان اقدامات دیگری را نیز برای کمک رسانی در صورت لزوم انجام داد.

مایحتاج پزشکی را به مکان هایی که بیشترین نیاز هست منتقل کنید.

گروه بشردوستانه «دایرکت ریلیف» در آمریکا تجهیزات محافظت شخصی از جمله ماسک، دستکش و روپوش را از دی ماه به چین ارسال کرده است و هفته پیش نیز دستگاه های اکسیژن ساز را به چین ارسال کرد. با توجه به ازدحام در بیمارستان ها، این دستگاه ها می تواند به بیماران کرونایی برای کمک به تنفس خود در منزل کمک کند.

این مرکز حدود ۵۰۰ دستگاه برای بیماران در آمریکا تهیه کرده است و وعده داده ۲ میلیون دلار برای کمک به مراکز بهداشتی در آمریکا کمک کند.

عرضه فروشگاهی مایحتاج افراد مسن در درب منازل

 در آمریکا مرکز «میلز آن ویلز» مواد غذایی لازم را به افراد مسن تری که امکان خروج از منزل را ندارند ارائه می دهد.

این اقدامات با توجه به توصیه مقام های بهداشتی درباره تدابیر احتیاطی بیشتر برای افراد بالای ۶۰ سال انجام می شود. ایزوله کردن این افراد می تواند در دراز مدت تاثیرات مخربی در روحیه آنها داشته باشد. اما این فروشگاه در آمریکا با عرضه مایحتاج آنها امکان تعامل اجتماعی با بسیاری از مشتریان مسن خود را ارائه می دهد.

کمک به خیریه ها

تاکنون سازمان های خیریه سراسر جهان حدود ۱.۳ میلیارد دلار برای مقابله با بحران کرونا اختصاص داده اند.

در جهان برخی از مراکز خیریه از جمله «ورلد ریلف»، «هارت تو هارت اینترنشنال» و «چریتی واچ» فهرستی از سازمان های خیریه را برای مقابله با شیوع ویروس در اختیار دارد که از جمله آنها سازمان پزشکان بدون مرز است که برای تخلیه اردوگاه های پناهجویان در یونان تلاش می کند.

اهدای خون

صلیب سرخ آمریکا از افراد سالم برای اهدای خون یا پلاکت دعوت کرده است.

با افزایش ترس از شیوع ویروس کرونا مشارکت اندک افراد اهداکننده می تواند به بانک خون کشورها آسیب برساند. طبق گزارش صلیب سرخ آمریکا، مدرکی وجود ندارد که نشان دهد که این ویروس جدید می تواند از طریق خون منتقل شود.

به افراد بی خانمان کمک کنید

یک مقام شورای مراقبت های بهداشتی افراد بی خانمان در آمریکا می گوید: بی خانمان ها بیشتر در معرض خطر ابتلا هستند. آنها به طور معمول بنیه ضعیف تری دارند، دچار محرومیت شدید بوده و معمولا از قبل دچار ضعف سیستم ایمنی هستند.

توصیه این است که با تماس به مراکز نگهداری افراد بی خانمان نیازهای آنها را تامین کنید.

۲۰۲۳

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha