پویش فراز و فرود زندگی راه‌اندازی شد

تهران- ایرنا- هنگام وقوع یک بحران اجتماعی در جامعه، وظیفه دانشگاهیان ایجاب می‌کند در حد توان نسبت به کاهش تنش‌ها، التهاب‌ها و اضطراب‌های ناشی از بحران در بخش‌های مختلف جامعه اقدام کنند که «پویش فراز و فرود زندگی» با این هدف راه اندازی شده است.

به گزارش روز چهارشنبه دانشگاه شهید بهشتی، این فعالیت ها در خصوص قضیه شیوع ویروس کرونا نیز مستنثی نیست و چه بسا وظایف دانشمندان حوزه علوم اجتماعی و رفتاری را نیز سنگین تر می سازد.

بر این اساس، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه شهید بهشتی تصمیم گرفت نسبت به تهیه و تولید محتوای کاربردی در راستای آگاه سازی و تلاش در جهت کاهش تنش در جامعه برای مقابله با ویروس کرونا اقدام کند. این محتوا به صورت فیلم های کوتاه، توسط همکاران با نظارت دقیق اساتید دانشکده گرفته شده و در سایت دانشگاه به نشانی  Sbu.ac.ir بارگذاری شده است.

همچنین در گروه روانشناسی فایل‌ها در سه دسته موضوعی کودک و نوجوان، زوج و خانواده و مسائل فردی و در گروه علم اطلاعات و دانش‌شناسی فایل‌ها در سه دسته کتاب و کتاب‌خوانی، معرفی سایت و سواد اطلاعاتی تولید شدند. یادمان باشد زندگی جمع فراز و فرود هاست. همه با هم می‌توانیم از این فرود موقتی زندگی به سلامت عبور کنیم.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت نیز اعلام کرد: تاکنون ۱۶ هزار و ۱۶۹ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده، ۹۸۸ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و ۵ هزار و ۳۸۹ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

کیانوش جهانپور روز گذشته (سه شنبه) درباره آخرین آمار ابتلای قطعی به ویروس کرونا و فوت ناشی از آن بیان کرد: بر اساس نتایج آزمایشگاهی، ۱۱۷۸ مورد جدید ابتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد و شمار مبتلایان به این بیماری در کشور به ۱۶ هزار و ۱۶۹ نفر رسید.

وی ادامه داد: خوشبختانه پنج هزار و ۳۸۹ نفر از بیماران کووید- ۱۹ در کشور بهبود یافته و ترخیص شده اند و این آمار روز به روز در حال افزایش است.

جهانپور گفت: متاسفانه ۱۲۵ نفر از بیماران جان خود را از دست دادند و تعداد درگذشتگان بیماری کووید- ۱۹ در کشور به ۹۸۸ مورد رسید.

ویروس کرونا از اوایل دی ماه در «ووهان» واقع در استان «هوبی» چین پدیدار شد. در پی شیوع ویروس کرونا در سطح جهان، سازمان بهداشت جهانی بیماری کوویدــ۱۹ را که از این ویروس ناشی می‌شود، بیماری «همه‌گیر جهانی» اعلام کرد.

تاکنون علاوه بر کشورهای جنوب شرق آسیا، خاورمیانه، اروپا، قاره های آفریقا، اروپا و اقیانوسیه را هم تحت تاثیر قرار داده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha