دکتر مصطفی مطلبی، رییس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری امروز پنجشنبه در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا در کشور، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک با توان علمی و تحقیقاتی بالای خود، اقدام به راه اندازی مرکز تشخیص کرونا برای انجام آزمایشهای مولکولی در این زمینه کرده است.
وی گفت: این مرکز شامل بخشها و آزمایشگاههای مختلفی است که این بخشها توسط کارشناسان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مورد بازدید قرار گرفته و این وزارتخانه مجوز فعالیت را صادر کرده است.
مطلبی با اشاره به اینکه این مرکز دارای بالاترین سطح استاندارد ایمنی است، افزود: این مجموعه با رعایت دستورالعملهای سازمان بهداشت جهانی کار خود را انجام میدهد.
رییس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری ادامه داد: این مرکز دارای ظرفیت تشخیصی ویروس کرونا با بیش از هزار نمونه در روز است و در حال حاضر از کیتهای تشخیصی آماده استفاده میکند. اما مراحل نهایی تولید کیت تشخیصی توسط پژوهشگاه در دست انجام است و امیدواریم در آینده بسیار نزدیک موفق به تولید آن شویم.
وی درباره اینکه آیا تحقیقی در زمینه بیماری کرونا در پژوهشگاه آغاز شده است؟ گفت: تعداد ۱۰ کارگروه تحقیقاتی در این زمینه در پژوهشگاه راه اندازی شده که این کارگروهها شامل اعضای هیات علمی پژوهشگاه و دانشمندان کشور هستند.
وی خاطرنشان کرد: این کارگروهها در بخشهای مختلف از جمله تولید واکسن، استفاده از داروهای گیاهی در درمان و ردیابی ژنتیکی ویروس فعالیت میکنند.
به گفته علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت، تاکنون ۱۸ هزار و ۴۰۷ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و هزار و ۲۸۴ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و ۵ هزار و ۹۷۹ نفر نیز بهبود یافتهاند.
نظر شما