ایرج شجاعی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: طبق برنامهریزیهای انجام شده قصد داریم در این نشست ویژه با اعطای تسهیلات بانکی و سرمایه در گردش، هماهنگی برای رفع مشکلات و کاستن از بروکراسیهای اداری، میزان تولید را در این واحدهای صنعتی و تولید افزایش دهیم.
فرماندار ویژه مهاباد گفت: علاوه بر این در نظر داریم که بازارهای هدف جدیدی در داخل و خارج از کشور برای واحدهای صنعتی و تولید فعال در این شهرستان پیدا کنیم تا این جهش تولید به رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال بیشتر در جامعه منجر شود.
وی یادآور شد:سال گذشته که مزین به سال «رونق تولید» بود تعداد زیادی از واحدهای راکد و نیمه فعال این شهرستان به خط تولید برگشتند و مشکلات آنها در خصوص سرمایه در گردش تامین شد.
وی ابراز امیدواری کرد با حمایت بیشتر بخش دولتی و خصوصی و بهرهگیری از نخبگان و نیروهای جوان و خلاق، بخش صنعت این شهرستان در سال مزین به سال «جهش تولید» به رشد و شکوفایی خود برسد و تولیدات واحدهای صنعتی این شهرستان در بازارهای داخلی و خارجی بدرخشد.
رهبر انقلاب اسلامی به رسم هر سال در نخستین لحظات سال نو، در پیامی به عموم مردم ایران، با نامگذاری سال جدید با عنوان «جهش تولید»، مسیر حرکت یکساله کشور را مشخص و خطاب به دستاندرکاران تأکید کردند: جوری عمل کنید که با جهش تولید، تغییری محسوس در زندگی مردم بهوجود آید.
مهاباد با ۲۴۰ هزار نفر جمعیت دارای یک شهرک صنعتی با ۵۱ واحد تولیدی فعال و ۶ هزار و ۸۰۰ واحد صنفی است و در این شهرستان ۱۴۰ واحد صنعتی دارای پروانه بهرهبرداری هستند که از این تعداد ۵۸ درصد واحدها فعال بوده و ۴۲ درصد نیز به دلیل مشکلات نقدینگی و نبود فروش غیرفعال است.
شهرک صنعتی مهاباد ۵۶ هکتار مساحت دارد و در ۱۸ کیلومتری این شهر در مسیر مهاباد - میاندوآب قرار دارد و تاکنون ۸۸ واحد تولیدی در این شهرک صنعتی به بهرهبرداری رسیده که زمینه اشتغال برای بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر را فراهم کرده است.
نظر شما