عباس آغاز روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این تعداد پرونده ارجاع شده به مراجع قضایی در خصوص رعایت نکردن موازین و ضوابط بهداشتی، تخلف در عرضه مواد پروتئینی، کشتار و عرضه غیر مجاز فرآوردههای خام دامی غیربهداشتی بود.
وی با اشاره به اینکه همه مراحل و زنجیره تولید گوشت قرمز و مرغ از کشتار تا عرضه آنها به مصرف کننده در مراکز عرضه، تحت نظارت دامپزشکی است، اضافه کرد: در همین ارتباط نیز ۱۵ مرکز عرضه فرآوردههای گوشتی از جمله مراکز عرضه مرغ زنده که بدون مجوز بودند، پلمب و پرونده آنها تحویل مقام قضایی داده شد.
آغاز ادامه داد: در طول یک ساله گذشته ۹ مرکز قطعه بندی غیر مجاز گوشت مرغ نیز جمع آوری شد.
مدیر شبکه دامپزشکی مهاباد اظهار داشت: طی یک سال گذشته به منظور بررسی و نظارت بر کیفیت محصولات گوشتی در این شهرستان ۲ هزار و ۳۳۶ نوبت بازدید از مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی شامل قصابیها، ماهی فروشیها، مرغ فروشیها، کبابی، رستوران، هتل، جگرکی، غذاخوری و کشتارگاههای دام و طیورصورت گرفت که طی آن هشت هزار و ۷۶ کیلوگرم انواع فرآوردههای گوشتی کشف و ضبط شده و توسط کارشناسان بهصورت بهداشتی معدوم شدند.
«آغاز»، از عرضهکنندگان و تولیدکنندگان فرآوردههای خام دامی شهرستان خواست با توجه به احتمال شیوع بیماری کرونا، ضمن رعایت اصول بهداشتی و قوانین موجود، با گروههای نظارت دامپزشکی همکاری لازم را داشته باشند.
وی همچنین از شهروندان نیز خواست درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق تماس با شماره های ۴۲۴۴۲۲۲۸ و ۴۲۴۴۲۲۲۹ این شبکه اطلاع دهند تا در کمترین زمان موضوع بررسی شود و از خرید گوشت دام از قصابان دوره گرد و گوشتهایی که ممهور به مهر دامپزشکی نباشند، خودداری کنند.
وی به شهروندان مهابادی اطمینان داد که فرآوردههای خام دامی که در کشتارگاه با نظارت بازرسان این شبکه ذبح شده و ممهور به مُهر دامپزشکی باشد، به طور کامل سالم و بهداشتی است.
مهاباد با ۲۳۷ هزار نفر جمعیت دارای ۶۰ واحد عرضه فرآوردههای خام دامی است؛ در شهرستان مهاباد ۲۴۰ هزار راس دام سبک و ۲۴ هزار راس دام سنگین وجود دارد.
نظر شما