مهدی قهرمانی روز دوشنبه در جلسه ستاد پیشگیری و مبارزه با کرونا اظهار داشت: همه موظف به رعایت تصمیمهای ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا هستند و باید در این راستا قدم بردارند.
وی با اشاره به کنترل ورود و خروجیهای شهرستان، افزود: با وجود کمبود امکانات باید مبادی ورودی و خروجی با دقت و به صورت شبانهروزی کنترل شود.
«قهرمانی» با قدردانی از سمنها و خیران در ضدعفونی معابر شهری و تامین مواد مورد نیاز، بیان کرد: نقش پرستاران، پزشکان، نیروهای بسیجی، نظامی و انتظامی نیز قابل قدردانی است.
فرماندار میاندوآب همچنین بر لزوم جمعآوری سگهای ولگرد توسط شهرداری برای جلوگیری از شیوع و گسترش بیماری تاکید کرد.
غربالگری تلفنی ۱۷۳ هزار نفر در میاندوآب
مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب نیز گفت: ۱۷۳ هزار نفر از مردم شهرستان به صورت تلفنی غربالگری شدند و وضعیت بیماران مشکوک ثبت و کارشناسان شبکه بهداشت برای کنترل تکمیلی به محل اعزام شدند.
سهراب حیدری از مردم میاندوآب خواست چند روزی با در خانه ماندن از انتشار بیماری جلوگیری کنند.
وی بیان کرد: شبکه بهداشت و درمان و سازمانهای مردم نهاد با تمام توان از طریق اطلاعرسانی و ضدعفونی شهر و روستا با بیماری کرونا مبارزه میکنند، ولی عدهای از افراد با حضور غیرضروری در معابر و خیابانها باعث انتشار این بیماری میشوند.
«حیدری» با بیان اینکه مدیران و روسای ادارههای دخیل در کنترل بیماری کرونا باید در دسترس باشند و نباید این ادارهها تعطیل شود، افزود: با توجه به شدت بیماری در شهرستانهای همجوار، پستهای بازرسی و غربالگری باید در تمامی ورودیهای شهرستان فعال شده و تنها به یک ورودی بسنده نشود.
وی با اشاره به اظهار بیشتر بیماران درگیر با کرونا ویروس مبنی بر اینکه مهمان غیربومی داشتند، اظهار داشت: از انتشار و شیوع بیماری در شهرستان به شدت نگران هستیم و از سوی دیگر شبکه بهداشت و درمان به شدت به تجهیزات و ملزومات نیازمند است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب همچنین با تاکید بر اینکه باید سگهای ولگرد هر چه سریعتر از سطح شهر جمعآوری شود، افزود: اصناف و مغازههای غیرضروری نیز باید تعطیل شود.
وی گفت: نقاهتگاه و آسایشگاهی با تمام امکانات در ساختمانی به مالکیت شبکه بهداشت و درمان میاندوآب برای بیماران کرونایی ترخیص شده از بیمارستان به ظرفیت ۳۰ بیمار در نظر گرفته شده و فعال است.
سپاه و بسیج آماده هرگونه کمکرسانی است
جانشین ناحیه مقاومت بسیج میاندوآب نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه همه باید در مقابله با کرونا احساس مسئولیت کنیم، گفت: سپاه و بسیج همانگونه که پیش از این در کنار مسوولان بوده، هماکنون نیز آماده هرگونه همکاری با ستاد است.
سرهنگ دوم پاسدار حسین فرجزاده افزود: در این زمینه لازم است تا تفکیک وظایف مشخص شده و هرکس بخشی از کار را در راستای پیشگیری و مبارزه با شیوع کرونا بر عهده گیرد.
وی نیز از مردم خواست تا در خانه بمانند و از تردد غیرضروری و دید و بازدیدها خودداری کنند.
وی ادامه داد: اگر مردم رعایت نکنند، پرستاران و پزشکان که فرزندان و برادران و خواهران خود ما هستند با مشکل مواجه میشوند و روز به روز کرونا شیوع پیدا میکند.
سرهنگ فرجزاده گفت: سپاه و بسیج آماده هرگونه کمک رسانی به حوزه بهداشت و درمان اعم از اجرا، آموزش، گندزدایی و اعزام نیرو است.
طی ۲۵ روزی که از ثبت نخستین بیمار مبتلا به کرونا در آذربایجانغربی میگذرد، ۴۲۸ نفر در ۱۷ شهرستان این استان به این بیماری مبتلا و از این تعداد، متاسفانه ۳۱ نفر جان خود را از دست داده و ۲۱۸ نفر شامل حدود ۵۱ درصد مبتلایان ترخیص شدهاند.
نخستین مورد ابتلا به کرونا روز هشتم اسفند امسال در آذربایجانغربی ثبت شد؛ برخی پیشبینیها از تداوم چندین هفته تا چندین ماهه این بیماری خبر میدهد و کوتاهشدن این روند، به همراهی مردم از طریق خودقرنطینگی بستگی دارد.
نظر شما