رسول راشکی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: نیروهای هلال احمر براساس وظایف ذاتی مبنی بر کاهش دردها و تسکین آلام بشری و همچنین تصمیم ستاد مقابله با کرونا از ۱۴ اسفند تاکنون در ورودی ۱۴ شهرستان سیستان و بلوچستان مستقر شدند.
وی ادامه داد: هماینک ۳۹ پایگاه جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان در ورودی و خروجی ۱۴ شهرستان این استان مستقر شدند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان افزود: نیروهای این جمعیت علاوهبر آموزشهای حضوری افراد در پایگاه سلامت به توزیع دفتر آموزشی بهداشتی بین افراد جامعه، تهیه انواع مطالب آموزشی، آموزش بهداشتی از طریق شبکههای اجتماعی مبنی بر رعایت نکات بهداشتی و مقابله با این ویروس اقدام کرده است.
وی اظهار داشت: در این ایستگاهها هزار نیروی داوطلب به همراه ۲۴۸ نفر از کارکنان جمعیت هلال احمر با استفاده از ۲۸۲ دستگاه خودرو، کار پایش سلامت مسافران را انجام میدهند.
راشکی با تقدیر از زحمات امدادگران افزود: تمام امدادگران به وسایل و اقلام محافظتی و پیشگیری مانند لباس محافظ، ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی کننده مجهز هستند.
وی قرنطینه و در خانه ماندن را بهترین راه برای قطع زنجیره شیوع ویروس کرونا عنوان کرد زیرا که تاکنون دارویی برای معالجه آن کشف نشده و این ویروس از طریق افراد سریع انتقال پیدا میکند بنابراین اگر زنجیره آن قطع شود زودتر بر آن غلبه خواهیم کرد.
به گزارش ایرنا براساس آخرین آمار آمار وزارت بهداشت شمار مبتلایان به ویروس کرونا در محدوده سه دانشگاه علوم پزشکی سیستان و بلوچستان به ۱۳۴ نفر افزایش یافت، این ویروس تقریبا همه شهرستانهای این استان را فرا گرفته بطوری که بیشترین آمار با ۹۵ نفر در محدوده زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گزارش شده است.
۲۸ نفر در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زابل و ۱۱ نفر در محدوده زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و هشت نفر تا کنون بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در سیستان و بلوچستان فوت کردهاند.
نظر شما