رییس بیمارستان یحیی نژاد بابل روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا گفت که یکی از موارد ضروری برای بیماران کرونایی تامین اکسیژن است و بیمارستان شهید یحیی نژاد بابل در این بخش دچار مشکل بود که خوشبختانه با نصب این دستگاه تامین اکسیژن بخشی از نیازهای بیمارستان برای بیماران برطرف شد.
دکتر محمد سالکی افزود : مبلغ ۲ میلیارد ریال از خرید دستگاه را شرکت صنایع روشنایی مازی نور تامین کرد و ۱۰ میلیارد ریال دیگر هم از سوی دانشگاه علوم پزشکی بابل و از محل منابع دولتی پرداخت شده است.
رییس بیمارستان یحیی نژاد بابل با اظهار این که امکانات درمانی و بیمارستانی در تمامی کشورها بر اساس نیازهای استاندارد تعریف می شود و برای شرایط بحرانی نیست ، از شهروندان خواست تا با ماندن در خانه به قطع زنجیره شیوع کرونا و پایان دادن به بحران حوزه سلامت کمک کنند.
دکتر سالکی طولانی شدن بحران در هر حوزه ای را آسیب زا دانست و تاکید کرد که طولانی شدن بحران در حوزه سلامت برای کل جامعه خطرناک است و ضروری است شهروندان نکات بهداشتی را به همراه توصیه های ایمنی برای کنترل ویروس کرونا جدی بگیرند و اجازه ندهند بحران کرونا حوزه سلامت را فرسوده کند.
وی گفت : تقاضا می شود که شهروندان تا زمان کنترل ویروس از خانه های خود خارج نشوند چرا که فشار زیادی بر کادر درمانی بیمارستان های بابل وارد شده است و شیوع ادامه دار این ویروس تبعات اقتصادی و درمانی زیادی به همراه خواهد داشت.
شهرستان بابل با شناسایی ۲ بیمار مشکوک به کرونا که سفری به قم داشتند در سی ام بهمن ماه سال گذشته و رسانه ای کردن آن در روز اول اسفند ، آژیر خطر ورود کرونا به مازندران را به صدا درآورد.
بر اساس گزارش رسمی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، تا دیروز یکهزار و ۷۶ بیمار مشکوک به کرونا پس از بهبودی از بیمارستان های زیر مجموعه این دانشگاه ترخیص شدند و هم اکنون نیز ۳۲۰ بیمار دیگر بستری هستند.
بیماری کرونا تاکنون دستکم سبب مرگ ۶ تن از پزشکان و اعضای کادر درمانی زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی بابل شد. این دانشگاه هفت بیمارستان آموزشی درمانی شامل بیمارستان آیت الله روحانی ، شهید یحیی نژاد ، شهید بهشتی ، بیمارستان ۱۷ شهریور مرزیکلا ، بیمارستان کودکان امیرکلا ،مرکز ناباروری فاطمه الزهرا و همچنین بیمارستان پرتو درمانی شهید رجایی بابلسر را زیر پوشش دارد.
شهرستان ۵۳۱ هزار نفری بابل دارای شش بخش و هفت شهر می باشد.
نظر شما