فرماندار : وضعیت آمل مانند سایر شهرستان‌های مازندران است

ساری - ایرنا - فرماندار آمل در واکنش به نامه رییس نظام پزشکی این شهرستان برای قرنطینه کردن آمل ، گفت : وضعیت بیماری کرونا در آمل مانند سایر شهرستان‌های مازندران است و نباید با استناد اطلاعاتی که منبع آن مشخص نیست ، در جامعه ایجاد تنش کرد.

رئیس نظام پزشکی آمل دیروز با انتشار نامه ای خطاب به فرماندار ، وضعیت این شهر را " نامطلوب " توصیف کرد و خواستار تصمیم گیری فوری و جدی برای برون رفت از وضعیت موجود شد.

دکتر منوچهر مجد در این نامه که در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی مورد توجه قرار گرفت ، خواستار " قرنطینه کامل " شهرستان آمل تا پایان اردیبهشت شد و توضیح داد که باید در این قرنطینه از ورود خودروی مسافران به شهرستان جلوگیری شود و اجازه تردد به خودروهای شخصی بومیان مگر در موارد ضروری نداد و تنها خودروی پزشکان با ارائه کارت و با نظارت مامورین انتظامی در این مدت حق تردد داشته باشند.

وی همچنین تعطیلی مدارس ، ادارات ، بازارها و مغازه های غیرضروری را در این مدت خواستار و مدعی شد : با وجود تلاش های شبانه روزی کادر پزشکی در بخش های خصوصی و دولتی شهرستان آمل آمار مبتلایان و مرگ و میر در این شهر همچنان بالا است و چنانچه این روند کنترل نشود ظرفیت مراکز درمانی از نظر پذیرش بیماران تکمیل خواهد شد و حتی اگر سالن هایی هم بر حسب ضرورت در محوطه بیمارستان های امام علی (ع) و امام خمینی (ع) نیز احداث شود جوابگوی افزایش مبتلایان نخواهد بود.

فرماندار ویژه شهرستان آمل در واکنش به این نامه روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا گفت : پیشنهاد رییس نظام پزشکی شهرستان بارها بررسی شد، ولی تصمیم گیری در این باره فراتر از سطح شهرستانی و حتی استانی است و باید در سطح ملی چنین تصمیماتی اتخاذ شود ضمن این که در حال حاضر لزومی در این باره احساس نمی شود.

جعفر رسولی افزود : بخشی از پیشنهادات مطرح شده مانند تعطیلی فعالیت تمامی کسبه امکانپذیر نیست چون نیازهای روزانه مردم باید رفع شود و چنین تصمیماتی بدون در نظر گرفتن نیازهای مردم و چگونگی رفع آنها حتی در صورت نیاز ضروری هم سبب ایجاد تنش می شود. 

وی در مورد ادعای نامطلوب بودن وضعیت شهرستان آمل در ارتباط با شیوع بیماری کرونا هم گفت : نمی دانیم منبع این ادعا چیست وچگونه به این ادعا دست یافته اند ، اما باید گفت که وضعیت در شهر آمل نسبت به برخی دیگر از شهرهای استان به مراتب بهتر است. 

فرماندار آمل با اظهار این که آمارهای رسمی در باره وضعیت بیماری کرونا در کشور از جمله شهرستان آمل به صورت جمع بندی از سوی مسئولان بهداشتی ارائه می شود ، درباره وضعیت بیمارستان های شهرستان هم توضیح داد : اطلاعات بیمارستان های کرونایی مستقیم به دانشگاه علوم پزشکی داده می شود ، اما آنچه ما از آن خبر داریم تقریبا شرایط در آمل همانند دیگر شهرهای مازندران است.

رسولی با تاکید بر این که نیاز فعلی جامعه تداوم آرامش است ، گفت : در حال حاضر بخش قابل توجهی از کسبه و بازاریان آمل به صورت خودجوش اقدام به تعطیلی کسب و کارشان کردند و اکنون فقط واحدهای ضروری مانند مواد غذایی فعال هستند و در چنین شرایطی که جامعه به اندازه زیادی نگرانی سلامت خود است نباید تشنج ایجاد کرد و یا نگرانی ها را افزایش داد. 

بر اساس گزارش های رسمی در حال حاضر پنج بیمارستان دولتی و خصوصی  شامل بیمارستان  امام خمینی ( ره) ،  بیمارستان امام رضا (ع) ،  بیمارستان امام علی ( ع) ،  بیمارستان هفده شهریور و بیمارستان خصوصی  شمال  در آمل  فعالیت دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha