جابر اکبرزاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا متوسط تردد روزانه کامیون از این مرز را طی سال گذشته ۷۹۲ دستگاه عنوان کرد و افزود: در این مدت ۱۱۹ هزار و ۷۹۹ دستگاه کامیون از کشور خارج شد که نسبت به مدت مشابه سال پیش از آن، یک درصد افزایش را نشان میدهد.
وی ادامه داد: تعداد کامیون ورودی به کشور نیز از این پایانه طی سال گذشته ۱۵۷ هزار و ۴۷۵ دستگاه بود که رشدی ۶ درصدی نسبت به سال ۱۳۹۷ داشت.
وی اظهار داشت: عمده کالاهای صادراتی در این مدت شامل محصولات کشاورزی و پتروشیمی و مصنوعات سنگی و فلزی بود که به کشورهای آسیایی و اروپایی صادر شد.
مدیر پایانه مرزی بازرگان همچنین عمده کالاهای وارداتی از طریق این پایانه مرزی را انواع ماشینآلات صنعتی، MDF، موز، رنگ، اسکلت فلزی، انواع پارچه، لوازم و قطعات یدکی عنوان کرد.
تیرماه سال گذشته در نشست مشترک مدیران گمرک ایران و ترکیه، ۲ طرف در خصوص افزایش تردد کامیونها تا ۵۰۰ دستگاه از سوی ایران و ۷۰۰ دستگاه از سوی ترکیه و ساماندهی مسافران خروجی به توافق رسیدند.
آذربایجانغربی دارای پنج پایانه مرزی شامل بازرگان ماکو، رازی خوی و سرو ارومیه در مرز ترکیه، صنم بلاغی پلدشت در مرز نخجوان و تمرچین پیرانشهر در مرز عراق است.
کل پایانههای مرزی کشور ۲۲ مورد است که حدود یک چهارم آنها در آذربایجان غربی قرار دارد؛ گمرک بازرگان یکی از مبادی سه گانه تجارت مرزی ایران و ترکیه به شمار میرود و در شمال آذربایجانغربی واقع است.
نظر شما