۱۱ فروردین ۱۳۹۹، ۱۱:۰۲
کد خبرنگار: 1273
کد خبر: 83732411
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

دامپزشکی میاندوآب: کشتارهای دام در کنار جاده‌ها ضبط و معدوم می‌شود

مهاباد- ایرنا- رییس شبکه دامپزشکی میاندوآب با اشاره به باز بودن مراکز عرضه محصولات پروتئینی براساس طرح فاصله‌گذاری اجتماعی مصوب ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا گفت: هرگونه دام ذبح شده خارج از کشتارگاه در کنار محورهای ارتباطی ضبط و معدوم خواهد شد.

مهدی فتاحی روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کشتار دام خارج از کشتارگاه و عرضه گوشت در محورهای ارتباطی عملی غیرقانونی و غیربهداشتی است و در صورت مشاهده علاوه بر ضبط و معدوم‌سازی گوشت، مرتکبان به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.

وی افزود: کشتارگاه دام این شهرستان براساس مصوبه ستاد کرونا در روزهای ۱۲ و ۱۳ فروردین تعطیل بوده و هیچ‌گونه کشتاری نخواهد شد.

وی گفت: عرضه مرغ زنده و کشتار غیرمجاز دام نیز ممنوع است بنابراین از همه متصدیان این مراکز درخواست می‌شود فعالیت خود را تعطیل کنند که در غیر این صورت علاوه بر پلمب این مراکز، مرتکبان تخلف به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.

وی با بیان اینکه به منظور پیشگیری از بیماری‌ کرونا و بیماری‌های مشترک بین انسان و دام متصدیان همه مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی در میاندوآب باید نکات بهداشتی را به‌خوبی رعایت کنند، اضافه کرد: استفاده از لباس کار، دستکش، ماسک، شستشو و ضدعفونی کامل و مرتب ابزار و محیط کار باید در این مراکز رعایت شود.

«فتاحی» با اینکه افراد شاغل در کلیه مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی و پروتئینی باید دارای پروانه فعالیت معتبر و کارت سلامت باشند، افزود: همچنین مراکز عرضه مرغ کشتار روز نیز از قطعه کردن و کبابی کردن مرغ باید خودداری کنند.

وی با بیان اینکه مراکز عرضه ماهی نیز باید از پاک کردن ماهی خودداری کنند، ادامه داد: از شهروندان درخواست می‌شود از مراکز مجاز عرضه محصولات پروتئینی خرید کرده و هرگونه تخلف بهداشتی در این مراکز را با  شماره تلفن‌های ۴۵۲۲۸۲۶۰ و ۴۵۲۲۴۵۲۲ به شبکه دامپزشکی میاندوآب اطلاع دهند.

در میاندوآب ۱۰۰ مرکز پروانه‌دار و مجاز جهت عرضه مرغ و ۵۶ مرکز عرضه گوشت قرمز (قصابی) در زمینه عرضه گوشت فعالیت دارند.

شیوع ویروس کرونا اواخر دسامبر گذشته از چین آغاز شد و تاکنون هزاران نفر در این کشور به این ویروس مبتلا شده‌اند و صدها نفر بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

این بیماری قابل پیشگیری است و به‌ راحتی و با راهکارهای ساده می‌توان از شیوع و ابتلا به آن جلوگیری کرد؛ ویروس کرونا دوره نهفته به نسبت طولانی از چند روز تا دو هفته دارد و همین امر موجب شده‌ تا زمانی که علایمی‌ چون تب و تنگی نفس در مبتلایان بروز نکند، از آن آگاهی پیدا نکرده و ضرورتی برای رفتن به بیمارستان احساس نکنند.

طبق آخرین آمار، ۳۵ هزار و ۴۰۸ نفر در ایران به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند که از این تعداد، ۲ هزار و ۵۱۷ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

همچنین ۱۱ هزار و ۶۷۹ نفر در کشور بهبود یافته از بیماری کرونا هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha