به گزارش روزنامه دیلی میل، اسکات موریسون نخست وزیر استرالیا روز یکشنبه قانون ممنوعیت تجمع بیش از دو نفر را اعلام کرد. وی همچنین از افراد بالای ۷۰ سال خواست که در خانه بمانند و همچنین دستور تعطیلی پارکها و زمینهای بازی، اماکن بازی اسکیت ورزشهای همگانی را صادر کرد. نخست وزیر استرالیا از همه مردم خواست که صرفا برای خرید اقلام ضروری یا رفتن به مدرسه یا محل کار در صورتی که قادر به کار و تحصیل از منزل نیستند، از خانه خارج شوند.
وی افزود: همه افراد باید این مساله را جدی بگیرند در غیر این صورت شیوع اجتماعی ویروس از کنترل خارج خواهد شد و ممکن است با وضعیت ناخوشایندی مانند آمریکا رو به رو شویم. نخست وزیر استرالیا خاطرنشان کرد که ایالتهای مختلف این کشور درباره این مساله بیانیههای خود را صادر خواهند کرد. نخست وزیر استرالیا از یک ماه پیش نسبت به شیوع کرونا هشدار داده و دولت طرح اضطراری را برای مقابله فعال کرد.
پلیس ایالت "کویینزلند" استرالیا امروز دوشنبه اعلام کرد افراد حقیقی که این مقررات را نقض کنند فورا مبلع ۱۳ هزار و ۳۴۵ دلار استرالیا جریمه خواهند شد و مبلغ جریمه شرکتها نیز ۶۶ هزار و ۶۷۲ دلار خواهد بود.
در ایالت ویکتوریا نیز اعلام شد افرادی که با بیش از یک نفر دیگر تجمع کنند از روز سه شنبه بلافاصله در محل به مبلغ یک هزار و ۶۵۲ دلار جریمه خواهند شد.
انتظار میرود که در ایالت "نیو ساوت ولز" هم تدابیر مشابهی اتخاذ شود و مقامات این ایالت نیز در مورد جریمه به علت نقض مقررات جدید هشدار داده و گفتهاند این مساله مطابق با محدودیتهای قبلی در چهارچوب اجرای "قانون سلامت عمومی" خواهد بود. در حال حاضر افراد خاطی که این قانون را نقض کنند با مجازاتهایی از جمله ۱۱ هزار دلار جریمه، شش ماه زندان یا یک هزار دلار جریمه فوری در محل توسط پلیس رو به رو میشوند.
"گلادیس بریجکلیان" (Gladys Berejiklian) نخست وزیر ایالت نیو ساوت ولز یکشنبه شب تایید کرد که این ایالت مقررات جدید در زمینه فاصله گذاری اجتماعی را اجرا خواهد کرد. وی در توییتر اعلام کرد: در پی برگزار جلسه کابینه ملی، نیو ساوت ولز به سرعت برای اجرای محدودیتهای بیشتر در خصوص تجمع افراد به منظور کند کردن روند شیوع کووید-۱۹ اقدام خواهد کرد.
تشدید سختگیریها در استرالیا در حالی است که به گزارش "ای بیسی نیوز"، یکی از وکیلان برجسته امور بیمه در این کشور هشدار داده که صدها هزار نفر در استرالیا ممکن است بدون بیمه عمر و از کار افتادگی رها شوند. "پل واتسون" از شرکت "وکلای بریل و واتسون" گفت که قوانین جدید احتمالا موجب خواهد شد که صدها هزار نفر از مردم در بحبوحه شیوع کرونا بدون بیمه بمانند. وی گفت: اگر با سناریویی رو به رو شویم که مردم بخصوص شمار زیادی از مردم بر اثر کرونا بیمار شوند یا جان خود را از دست بدهند، واقعا ممکن است وضعیت بدی داشته باشیم. اگر چنین شرایطی بعد از تاریخ اول آوریل روی دهد و مردم پوشش بیمهای خود را از دست داده باشند، وضعیت بدی خواهد بود.
تدابیر سختگیرانه در استرالیا در حالی است که کشورهای مختلف در سرتاسر جهان تدابیر و مقررات سختگیرانهای برای جلوگیری از شیوع و گسترش ویروس کرونا به مورد اجرا گذاشتهاند از جمله مقامات سنگاپور برای جلوگیری از شیوع کرونا قوانین سختی برای قرنطینه ۱۴ روزه مسافران در خانه و حفظ فاصله مردم در جامعه اجرا میکنند.
مقامات سنگاپور اعلام کردهاند که از ۱۶ مارس تمام مسافران ورودی به این جمهوری پس از سفر به هر کدام از کشورهای عضو "آسه آن" در ۱۴ روز گذشته باید به مدت ۱۴ روز در خانه خود قرنطینه شوند. از روز ۲۷ مارس نیز تمام مسافران از جمله ساکنان سنگاپور هنگام ورود به سنگاپور باید اظهارنامه سلامتی ارائه دهند. مقامات سنگاپور همچنین در اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی مجازات زندان را برای افرادی که بیش از حد به دیگران نزدیک شوند در نظر گرفتهاند.
نظر شما