به گزارش ایرنا، کدو پلوی مازندرانی ( کئی پلا)، کاملا بر پایه ی سبزیجات و گیاهان پخته می شود، هم برای گیاهخوران و هم برای افرادی که دارای رژیم های کاهش وزن و یا رژیم هایی خاص هستند مناسب است.
غذای کدو پلو بسیار زود می پزد و مزه بسیار خوشمزه ای هم دارد در ضمن، غذایی بسیار سالم و مقوی هم هست.
مواد لازم:
کدو حلوایی رسیده به اندازه نصف یک کدو حلوایی کوچک
زیره به مقدارلازم
پیاز دو عدد بزرگ
کره ۵۰ گرم
زعفران به مقدار لازم
فلفل ،نمک ، زردچوبه به مقدار لازم
تخم مرغ یک عدد
طرز تهیه و نحوه پخت:
برنج رو از قبل برای چند ساعتی خیس می کنیم.
در ظرفی پیاز را کاملا ریز می کنیم و با کره تفت می دهیم.
کدو حلوایی رو مربع مربع خرد می کنیم وبه پیاز اضافه می کنیم و کدو را با کره و پیاز حسابی تفت می دهیم اما باید مراقب باشیم که له نشود.
نمک و فلفل و زردچوبه رو اضافه می کنیم
برنج را با آب و نمک می گذاریم بجوشد و آبکش می کنیم
سپس مواد کدو رو لابه لای برنج می ریزیم و زیره رو هم رو هر لایه می پاشیم؛ کمی زعفران آب کرده روی هر لایه می ریزیم و برنج رو دم می کنیم .
تخم مرغ رو هم به تعداد با کره نیمرو می کنیم و روی برنج می ذاریم
نکته: گاهی بجای تخم مرغ از خورشت گوجه هم همراه با این غذا استفاده می شود؛ به این صورت که پیاز داغ رو آماده می کنید کمی نمک و فلفل و زردچوبه می زنید و گوجه های خورد شده رو به پیاز داغ اضافه می کنید و با حرارت ملایم می پزید تا هم گوجه آب بندازه و هم پخته شود. ( بصورت یک خورشت جا افتاده با آب غلیظ) که بعدهمراه با کدو پلو سرو می شود.
می توان در کنار این غذا از ترشی نازخاتون هم استفاده کرد.
نظر شما