۱۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۴:۰۷
کد خبر: 83734480
T T
۲ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

میرزا قاسمی، غذای سنتی کم خرج و خوشمزه

۱۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۴:۰۷
کد خبر: 83734480
میرزا قاسمی، غذای سنتی کم خرج و خوشمزه

ساری - ایرنا - میرزا قاسمی یکی از غذاهای اصیل مازنی‌هاست که ترکیب بادمجان کبابی، سیر، گوجه و تخم مرغ، بادمجان جزو صیفی‌جاتی است که هر غذایی با آن لذیذ و خوشمزه می شود و غذاهایی که تم اصلی آن ها بادمجان است بسیار محبوب و پر طرفدار هستند.

پس می توان میرزا قاسمی را همراه با نان تازه و یا برنج کته آماده و نوش جان کرد و طعم بی نظیر آن را در خاطرتان ماندگار کنید.

حال که  هوس یک میرزا قاسمی رستورانی با سبک محلی و اصیل کرده باشید، تهیه این غذا بسیار ساده می باشد و شما می توانید با رعایت نکات طلایی طبخ میرزا قاسمی این غذای سنتی را  در خانه و با دستپخت خودتان تهیه کنید.

البته اگر دختر و پسری کوچولو دارید و در این روزهای خانه نشینی از دست کرونا بخواهید آنها را سرگرم کنید بگذارید این نونهال های شما پوست بادمجان را بعد از پختن روی آتش و سرد شدن،  بکنند و مطمئن باشید به آنها هم خوش می گذرد.

طرز تهیه میرزا قاسمی

مواد لازم

 بادمجان -  ۵ عدد متوسط

گوجه فرنگی تازه -  ۲ عدد

سیر  - یک بوته

تخم مرغ - ۲ عدد

روغن و فلفل و نمک - به مقدار لازم

طرز تهیه:

در ابتدا بادمجان ها را کباب می کنیم ( شما می توانید بادمجان ها را داخل فر و یا روی آتش کباب کنید ) سپس پوست آنها را کنده و سرهای بادمجان ها را جدا می کنیم  پس از آن بادمجان ها را ساطوری می نماییم.

حال نوبت به گوجه ها می رسد، گوجه فرنگی ها را در آب جوش ریخته و پوست آنها را می گیریم و سپس خرد می کنیم و یا اینکه گوجه را رنده می کنیم.

سیر را کوبیده و داخل روغن داغ که از قبل در تابه و روی اجاق آماده شده است می ریزیم تا کمی سیرها سرخ شود.

سپس بادمجان ها و گوجه های آماده شده را به همان تابه اضافه کرده و سرخ می کنیم ، این کار را تا زمانی که آب آنها کشیده شده و کمی روغن بیافتد ادامه می دهیم.

حال کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و مایه را در یک طرف تابه قرار می دهیم و در طرف دیگر خالی تابه تخم مرغ ها را شکسته و مخلوط می کنیم و آنقدر هم می زنیم تا بسته شده و سرخ شود.

بعد بادمجان ها و تخم مرغ ها (یعنی تمام محتویات تابه) را با هم مخلوط می کنیم.

میرزا قاسمی ما آماده شده و می توانید آنرا در دیس کشیده و سرو کنید.

البته خوردن میرزا قاسمی با ماست دلال زده  بسیار لذیذ خواهد بود.

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha