روش های پیشگیری از کرونا، راه های انتقال این ویروس، نکات مهم در مورد استفاده از محلول ها و شوینده های الکلی، توصیه های تغذیه ای، دسترسی به مستندات آموزشی کرونا، پرتماس ترین نقاط جهت انتقال ویروس و مدت زمان ماندگاری ویروس کرونا برروی سطوح از جمله مواردی است که در این سامانه، اطلاع رسانی می شود.
دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران روز سه شنبه در این زمینه به خبرنگار دانشگاه و آموزش گفت: این کار با همکاری وزارت ارتباطات به منظور اطلاع رسانی صحیح و دقیق اجرا شده است.
وی اضافه کرد: شایع ترین سوالات مردم در این سامانه به صورت موردی پاسخ داده می شود تا ابهاماتی در این زمینه باقی نماند. توصیه ها و راهنمایی های لازم در مورد بیماری کرونا بوسیله تلفن گویای ۱۵۶۹ به مردم ارائه می شود.
وی افزود: مردم درصورت تماس با این تلفن گویا می توانند، تمامی دستورالعمل های وزارت بهداشت شامل آموزش پیشگیری از کرونا، توصیه های علمی و نحوه کنترل بیماری را به شکل رایگان در اختیار داشته باشند. مردم می توانند آخرین اطلاعات لازم در مورد ویروس کرونا را از یک محل موثق به شکل شبانه روزی کسب کنند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان داشت: درصدد گسترش فعالیت های این سامانه هستیم که از جمله آن، ارایه آدرس مراکز درمانی ۱۶ ساعته یا کلینیکی ۲۴ ساعته بیماری حاد تنفسی به مردم است که اینگونه موارد به این سامانه اضافه خواهد شد.
نظر شما