به گزارش ورایتی، استودیو سونیپیکچرز، اعلام کرد تاریخ اکران بسیاری از تولیدات مهم این کمپانی همچون موربیو س (Morbius)، شکارچیان روح: افترلایف (Ghostbusters: Afterlife)، آنچارتد (Uncharted) و پیتر خرگوشه ۲: فراری (Peter Rabbit ۲) را تا سال ۲۰۲۱ به عقب انداخت.
بنابراین نمایش شکارچیان روح: افترلایف، اثر جیسون رایتمن از ۱۰ ژوئن ۲۰۲۰ به پنجم مارچ ۲۰۲۱، موربیوس، با بازی جرد لتو از ۳۱ ژوئن ۲۰۲۰ به ۱۹ مارچ ۲۰۲۱، اقتباس سینمایی از بازی ویدیویی آنچارتد با حضور تام هالند از ۵ مارس ۲۰۲۱ به ۸ اکتبر ۲۰۲۱ و کمدی ماجراجویانه پیتر خرگوشه ۲: فراری از ۷ آگوست ۲۰۲۰ به ۱۵ ژانویه سال ۲۰۲۱ منتقل شده است. نمایش پروژه همچنان بینام سونی/مارول نیز که قرار بود ۸ اکتبر ۲۰۲۱ روی پردههای سینما باشد هم به زمان نامعلومی موکول شد.
تقریباً هیچیکاز پروژههای اصلی سونی در سال ۲۰۲۰ روی پرده نخواهد رفت به جز فیلم دراماتیک پدرانگی با بازی کوین هارت که برنامه نمایش آن به جای ۲۳ ژانویه ۲۰۲۱ در ۲۳ اکتبر ۲۰۲۰ انجام خواهد شد. فیلم تام هنکس با عنوان سگ تازی (Greyhound) هم تا اطلاع بعدی از برنامه نمایش سونی کنار گذاشته شد.
تغییراتی که در جدول نمایش آثار سونیپیکچرز انجام شده، بیشترین جابهجایی در برنامهریزیهای یک استودیوی فیلمسازی بزرگ از زمان آغاز همهگیری ویروس کرونا به حساب میآید.
از سوی دیگر برنامه سونیپیکچرز نشان میدهد کمپانیهای فیلمسازی تا میانه تابستان امسال امیدی به باز شدن سالنهای سینما ندارند. پیش از این هم استودیوی برادرانوارنر اکران زن شگفتانگیز ۱۹۸۴ (Wonder Woman ۱۹۸۴)، را تا ۱۴ آگوست عقب انداخته بود و درام موزیکال در ارتفاعات و اسکوب (Scoob)، انیمیشنی که بر اساس کاراکترهای اسکوبی-دو ساخته شده است را تا زمان نامعلومی معلق کرده است.
از دیگر آثار مهمی که برنامه نمایش عمومی آنها به هم خورده است میتوان به بیوه سیاه (Black Widow) از مارول و انیمیشن مولان (Mulan) از دیزنی، قسمت نهم از مجموعه سریع و خشن (Fast & Furious) از یونیورسال و بیست و پنجمین قسمت از سری فیلمهای جیمز باند با نام زمانی برای مردن نیست (No Time to Die) استودیوی متروگلدوینمایر و دنباله درام ترسناک یک مکان ساکت پارامونت، اشاره کرد.
ویروس کرونا موسوم به « کوید ۱۹» اواسط ماه دسامبر (۲۴ اذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
تدروس آدهانوم مدیر کل سازمان جهانی بهداشت چهارشنبه ۲۱ اسفندماه ۹۸ در کنفرانسی خبری تاکید کرد که اگرچه واژه «همهگیر» (pandemic) به دلیل حساسیتی که دارد نباید بدون دقت مورد استفاده قرار گیرد اما ارزیابیهای این سازمان ویروس کرونا را «همهگیر جهانی» شناسایی و اعلام میکند.
تعدادمبتلایان به کرونا در آمریکا بیش از ۱۶۴ هزارنفر اعلام شده است و تاکنون سههزار و ۱۷۳ نفر جان خود را در این کشور از دست داهاند.
نظر شما