میرتاج الدینی: شیوه بهره برداری از معدن اندریان به محیط زیست خسارت می‌زند

تبریز- ایرنا - منتخب مردم تبریز، اسکو و آذرشهر با بیان اینکه فعالیت و نحوه برداشت ذخایر معدنی در دنیا با شیوه خاص و شرایط استاندارد انجام می‌شود، اظهار داشت: نحوه بهره‌برداری از ذخایر معدن اندریان قدیمی بوده و به روز نیست و به محیط زیست خسارت وارد می‎کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی با اشاره به تعطیلی فعالیت‌های معدن اندریان گفت: معدن و منافع آن باید در جهت منافع عمومی و بهبود اقتصاد کشور قرار گیرد.

منتخب مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در گذشته برای رسیدن به طلا انسان‌ها را مورد کشت و کشتار قرار می‌دادند، اکنون نیز برای سودجویی و کسب منفعت بیشتر محیط‌ زیست را مورد تخریب و تاراج قرار می‌دهند.

حجت الاسلام میرتاج‌الدینی با بیان اینکه این موضوع باید به صورت قضایی پیگیر شود، گفت: ریاست محترم دادگستری استان باید شخصا و به طور جد پیگیر این ماجرا باشد.

وی گفت: محیط‌ زیست و جان انسان‌های بومی منطقه موضوعی نیست که بتوان به راحتی از کنار آن گذشت.

وی ادامه داد: در گذشته نیز مسائلی پیرامون آلودگی معدن اندریان مطرح شد ولی عده‌ای با بی توجهی، این موضوع را به فراموشی سپردند.

میرتاج‌الدینی  با حمایت از اقدام اداره‌کل حفاظت محیط‌ زیست در توقف فعالیت‌های معدن اندریان، اعلام کرد: به عنوان منتخب و نماینده مردم اعلام می‌کنم که این پرونده را تا آخرین مرحله پیگیری خواهم کرد و اجازه نخواهم داد حقوق مردم و محیط ‌زیست پایمال شود.

ابتدای ماه جاری تلف شدن تعدادی گوسفند در اطراف معدن طلای اندریان، اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان‌شرقی را بر آن داشت تا پس از بررسی ابعاد این اتفاق، دستور توقف فعالیت این معدن را صادر کند.

معدن طلای اندریان در شهرستان ورزقان در ۷۰ کیلومتری شمال شرق تبریز و در محدوده جنگل های ارسباران، از جمله معادن بحث برانگیز آذربایجان شرقی است که به رغم انجام پایش های زیست محیطی دقیق در آن و اطمینان دادن مقام های ارشد استانی و  دانشگاهی مبنی بر آلوده نبودن آن، در سال های اخیر توجه رسانه ها را به خود جلب کرده است. 

فعالیت های اکتشافی در محدوده معدن طلای «اندریان» از سال ۱۳۷۲ توسط شرکت منطقه ای معادن آذربایجان آغاز شد و اکنون نیز شرکت معدنی «زرین داغ آستارکان» با همکاری و سرمایه گذاری «شرکت پروژه زمین شناسی معدنی» از کشور گرجستان با هدف استخراج سالیانه ۱۴۰۰ هزار تن کانسنگ طلا و تولید طلا به روش «هیپ لیچ» در این معدن فعالیت می کنند .

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha