علیرضا بیگلری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۳۰ آزمایشگاه خصوصی در کشور مجوز انجام تست کرونا را دریافت کرده اند و باید بر اساس پروتکل تشخیصی انستیتو پاستور این خدمت را ارائه کنند البته احتمالا همه این آزمایشگاهها در این زمینه فعال نشده اند و تعدادی از آنها فقط مجوز گرفته اند.
وی گفت: آزمایشگاه های خصوصی با خرید کیت های تشخیص کرونا این فعالیت را انجام می دهد و از کیت های اهدایی خارجی یا کیت های انستیتو پاستور استفاده نمی کنند.
بیگلری درباره تعرفه خدمات این آزمایشگاهها و تفاوت ارقام دریافتی چند صدهزار تومانی آنها گفت: آزمایشگاههای خصوصی زیر نظر آزمایشگاه جامع معاونت درمان وزارت بهداشت و این مرکز تعرفه آزمایشگاههای خصوصی را تعیین کرده است. از تعرفه آنها اطلاعی ندارم اما آزمایشگاههای خصوصی موظف به تبعیت از این تعرفه ها هستند و انستیتو پاستور نقشی در مورد تعرفه این مراکز ندارد و فقط در مورد صدور مجوز و تایید کیت های تشخیصی فعالیت می کند.
رئیس انستیتو پاستور در نشست خبری ویدئو کنفرانس از ایجاد ۹۰ آزمایشگاه فعال در زمینه تست کرونا در کشور خبر داد و در پاسخ به ایرنا گفت: تعداد تست های روزانه به ۱۰ هزار تست رسیده است و این ظرفیت به ۲۰ هزار تست در روز می رسد.
وی درباره دقت کیت های تشخیصی گفت: دقت این کیت ها به دقت نمونه گیری بستگی دارد. اگر نمونه گیری خوب انجام شود تا ۹۰ درصد نتیجه آنها قابل آنها قابل اعتماد است در غیر این صورت بیش از ۵۰ درصد جواب های منفی کاذب است.
به گزارش ایرنا بیماری کووید-۱۹ که ناشی از ویروس کرونا جدیدی است از اوایل ماه دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در استان هوبی چین شیوع یافت. تاکنون ۵۰ هزار و ۴۶۸ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با مرگ ۱۲۴ نفر دیگر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد کل جانباختگان کرونا در کشور به ۳۱۶۰ نفر رسید.
نظر شما