فاضل لنکرانی: بلایا و امراض را نمی‌توان از علائم ظهور دانست

قم - ایرنا - رییس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) در پاسخ به سوالی در خصوص مسائل و اتفاقات پیش آمده بیماری و علایم ظهور امام زمان (عج) در فضای مجازی، گفت: حوادث و بلاها و امراضی در طول تاریخ مکررا با شدت و ضعف محقق شده است و به هیچوجه نمیتوان آن را به عنوان یکی از علائم ظهور و یا قریب الوقوع بودن آن دانست.

به گزارش روز شنبه ایرنا در سوال جمعی از مومنان از آیت الله محمد جواد فاضل لنکرانی، در خصوص شایعات در فضای مجازی در خصوص مسائل دینی و اعتقادی بویژه مسائلی درباره مهدویت از جمله "تطبیق مسائل پیش افتاده در رابطه با بیماری، با آخرالزمان و شمردن این اتفاق، از علائم ظهور که بر زبان ها جاریست،"  پرسش شده است. 

رییس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) در پاسخ به این سوال بیان کرد: علائم ظهور از امور توقیتی است و باید به آنچه که در منابع معتبر آمده اکتفا شود و بر حسب متون دینی حوادث این زمان از علایم ظهور شمرده نشده بنابراین اضافه نمودن از مصادیق قول بغیر علم و بلکه از موارد تحریف دین است.
پاسخ ادامه یافته است: چنین حوادث و بلاها و امراضی در طول تاریخ مکررا با شدت و ضعف محقق شده است و به هیچوجه نمیتوان آن را به عنوان یکی از علائم ظهور و یا قریب الوقوع بودن آن دانست.

پاسخ حاکیست: از علائم انتظار واقعی آن است که از تحریف دین جلوگیری شود و ذهن جامعه و جوانان را بدون دلیل متوجه امور غیر واقعی ننماییم و هر حادثه ای ولو عجیب و سهمگین را نمیتوان از علائم ظهور دانست.
بر اساس آخرین اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، تاکنون ۵۳ هزار و۱۸۳ نفر در کشور به‌طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و ۳۲۹۴ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و ۱۷ هزار و ۹۳۵ نفر نیز بهبودیافته‌اند.
شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۳۶۶۲۰۰۲۳، ۳۶۶۲۰۹۹۹، ۳۶۷۰۶۰۳۰ و ۳۶۷۰۴۳۶۸ (با پیش‌شماره ۰۲۵) تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند./

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha