امام جمعه مشهد: کاهش نرخ بیکاری روستایی در خراسان رضوی ارزشمند است

مشهد- ایرنا- امام جمعه مشهد گفت: کاهش نرخ بیکاری در مناطق روستایی استان بسیار ارزشمند و شاید بتوان گفت در کشور بی‌نظیر است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی وی روز شنبه در دیدار با استاندار خراسان رضوی با قدردانی از  فعالیت های پارسال استانداری افزود: الحمدلله سال را تحت مدیریت عملیاتی سازنده شما آغاز می‌کنیم و تجربه یک سال گذشته شما در فعالیت‌های مثبت و ارزشمندی که داشتید مقابل چشم ماست.

وی ادامه داد: پارسال، حسن ابتکار  و تدبیر و همت بالای شما در عملیاتی کردن کارها را لمس کردیم و امسال انتظار از شما بیشتر است.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: این شهر و سرزمین، شهر و سرزمین امام زمان(عج) است و استاندار در خدمت به این شهر و استان موفقیت خوبی داشته است.

علم الهدی به طرح مثلث اقتصادی استان خراسان رضوی اشاره کرد و افزود: در سال گذشته ۲۰ هزار میلیارد تومان وارد استان شده که حاصل فعالیت‌های استاندار در قالب طرح مثلث اقتصادی بود که اگر این امر توسعه پیدا کند آورده مالی خوبی برای استان خواهد داشت که اقدام کوچکی نیست.

الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی، طرح مبتنی بر اقتصاد مقاومتی در سایه تعامل ارکان حاکمیتی با فعالان بخش خصوصی است که توسط استاندار خراسان رضوی طراحی و به عنوان اصلی ترین برنامه عملیاتی در این استان در حال پیگیری است.

"علیرضا رزم حسینی" در زمان تصدی استانداری کرمان طرحی موفق از توسعه را در قلعه گنج این استان اجرا کرد که مورد توجه و تشویق رهبر معظم انقلاب اسلامی قرار گرفت.

وی با الگوگیری از تجربه موفق قلعه گنج "طرح مثلث توسعه اقتصادی - فرهنگی" را به عنوان برنامه عملیاتی خود در چارچوب تلاش برای تحقق اقتصاد مقاومتی در خراسان رضوی اعلام و در همین راستا با تقسیم استان به ۱۲ منطقه (بر مبنای شمار حوزه های انتخاباتی) اجرای آن را پیگیری کرده است.

از زمستان سال ۱۳۹۷ الگوی مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی مدلی مبتنی بر اقتصاد مقاومتی- مشارکتی در سایه ارکان حکومت با فعالان اقتصادی بخش خصوصی و تعاونی به عنوان اصلی ترین برنامه عملیاتی استان برای عبور از شرایط تحریم و مدیریت سپرده‌ها و منابع داخلی، هدایت نقدینگی به سمت تولید، خلق ثروت، توانمندسازی جامعه روستایی و شهری، افزایش سرانه‌های درآمدی مردم، کاهش رفتارها و برخوردهای سلیقه‌ای، ارتقای فرهنگ کار و کارآفرینی، مشارکت بخش خصوصی در تصمیم گیریها و تصمیم سازیها و در یک جمله احیای مسوولیتهای اجتماعی شرکتی و نهادی در دستور کار همه مسوولان اقتصادی استان قرار گرفت.

نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی ذیل اتاق  بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی خراسان رضوی فعالیت خود را مبتنی بر رسیدگی به وضعیت معین های اقتصادی از اردیبهشت ماه سال گذشته آغاز کرد. 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha