رسانههای پاکستان روز دوشنبه اعلام کردند که مسئولان این کشور بیش از ۱۲ هزار نفر در مناطق مختلف این کشور را مشکوک به ابتلا به ویروس کووید-۱۹ میدانند از بین آنان تقریبا ۸ هزار نفر در نقاهتگاهها حضور دارند.
علاوه بر این شناسایی چند مورد ابتلا به کرونا در میان اعضای گروهها تبلیغاتی در شهرهای لاهور و کراچی باعث شد تا مسئولان پاکستانی تمامی اعضای این مراکز تبلیغاتی که طی روزها و هفتههای اخیر به مناطق مختلف این کشور سفر کردهاند، را رهگیری کنند.
براساس گزارش منابع خبری پاکستان، از میان دهها هزار نفر از مبلغان دینی این کشور حدود ۲۰ هزار نفر از این افراد شناسایی و هم اکنون در مراکز قرنطینه نگهداری میشوند.
منطقه «رای وند» جایی در حومه شهر "لاهور" که مرکز گردهمایی اعضای گروه جماعت تبلیغی محسوب میشود، تعطیل شده و تمامی راههای منتهی به این منطقه نیز توسط نیروهای پلیس و ارتش مسدود شده است.
کارشناسان پاکستانی شناسایی هزاران مورد مشکوک به آلوده بودن به کرونا را به آتش زیر خاکستر تعبیر کرده و میگویند در صورت کارشکنی در امر غربالگری، مهار کرونا از دست مسئولان خارج خواهد شد.
به عقیده آنان، غربالگری سراسری محدود مانده و این نگرانیها بابت افزایش بیماران کرونایی را نیز بیشتر کرده است.
دولت «عمرانخان» نخست وزیر پاکستان بیم آن دارد که در صورت عدم پایبندی مردم به فاصلهگذاری اجتماعی شمار بیماران کرونایی به دهها هزار نفر افزایش یابد.
وزارت بهداشت پاکستان روز شنبه به اطلاع دیوان عالی این کشور رساند که هرچند میزان افزایش مبتلایان به کرونا در پاکستان در مقایسه با کشورهای منطقه کم است اما احتمال افزایش بیماران به ۵۰ هزار نفر تا آخر ماه آوریل (۱۱ اردیبهشت) وجود دارد.
در این گزارش آمده است: احتمال دارد حدود ۲۴۰۰ بیمار کرونایی در شرایط بحرانی قرار بگیرند و بیش از ۴۱ هزار نفر نیز به عفونت خفیف آلوده شوند.
همزمان با هشدار جدی وزارت بهداشت پاکستان نسبت به افزایش بیماران کرونایی طی هفتههای آینده، دولت اسلامآباد پنجشنبه گذشته طرح محدودیتهای فاصله گذاری اجتماعی و همچنین تعطیلی شهرها را با هدف مهار ویروس کووید-۱۹ تمدید کرد.
شمار بیماران کرونایی در شهرهای مختلف پاکستان از ۳۲۰۰ نفر عبور کرده و تاکنون ۵۰ نفر نیز بر اثر این بیماری جان خود را از دست دادهاند.
اکثر شهرهای پاکستان درگیر شیوع ویروس کووید-۱۹ بوده و با گذشت هر چند ساعت، موارد جدید ابتلا به این ویروس ثبت میشود.
اسلام آباد - ایرنا - پس از شناسایی دهها مورد از ابتلا به ویروس کرونا در میان مبلغان دینی در پاکستان متعلق به گروهی موسوم به «جماعت تبلیغی» که برای امر تبلیغ به سراسر این کشور سفر میکنند، رهگیری این افراد سرعت گرفت و گزارشها حاکی از قرنطینه ۲۰ هزار نفر از اعضای این گروههای مذهبی است.
اخبار مرتبط
-
دو خلبان پاکستانی به کرونا مبتلا شدند
اسلام آباد - ایرنا - تست کرونا دو خلبان پاکستانی متعلق به پروازهای مسافربری سازمان هواپیمایی…
-
کرونا در پاکستان، چالش فاصلهگذاری اجتماعی و افزایش بیماران
اسلامآباد - ایرنا - بی اعتنایی مردم در پاکستان به خانهنشینی و فرآیند نه چندان موفق طرح فاصلهگذاری…
-
استاد پاکستانی: حفظ فاصله اجتماعی راحت ترین راه مهار کرونا است
اسلام آباد - ایرنا - استاد دانشگاه قائد اعظم پاکستان روز چهارشنبه گفت: اکثر شهرهای این کشور…
-
هراس از کرونای افسارگسیخته در پاکستان و تمدید طرح فاصله گذاری اجتماعی
اسلام آباد - ایرنا - همزمان با هشدار جدی نخست وزیر پاکستان نسبت به افزایش بیماران کرونایی در…
نظر شما