مسوول هماهنگی گروه های مردمی پناه، دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اعلام کرد: این مجموعه مردمی به صورت جهادی در دانشگاه صنعتی شیراز گردهم آمدند.
کاظم روستایی افزود: این گروه جهادی ماسک چهار لایه استریل شده تولید می کند و این ماسک ها را به قیمت ۲ هزار تومان به سازمانها، نهادها و ارگان های مختلف از جمله سازمان زندان ها، آبفا، شهرداری شیراز، برق و هواشناسی میفروشد.
وی ادامه داد: درآمد حاصل از فروش ماسک را در قالب سبد ارزاق در نیمه شعبان بین خانوادههای نیازمند توزیع خواهیم کرد که در حال حاضر هزار سبد ارزاق ویژه خانوادههای نیازمند آماده شده است.
مسوول هماهنگی گروه های مردمی پناه گفت: در این گروه جهادی حدود ۱۳۰ نفر در سه شیفت کاری مشغول فعالیت هستند.
گروه جهادی پناه در سیل سال ۱۳۹۸ نیز در شیراز، لرستان، خوزستان و سیستان و بلوچستان به مردم خدمات رسانی کرد.
علاوه بر شیراز، در شهرستان های فسا، نی ریز، اقلید، خرم بید، استهبان، داراب، خفر ، فراشبند ، خرامه ، لامرد ، ارسنجان، لارستان، کازرون، آباده ، اوز ، خنج ، مرودشت، سپیدان ، قیروکارزین، فیروزآباد، جهرم، گراش، بوانات، زرقان و سرچهان بیماران مبتلای به کرونا شناسایی شده است.
بیمارستان حضرت علی اصغر (ع) و دو بیمارستان شهید چمران و شهید فقیهی در شیراز به عنوان مراکز پشتیبان در کنار معرفی ۹ مرکز در شیراز و ۳۶ مرکز در دیگر شهرستانهای استان فارس برای مراجعه افراد مشکوک به کرونا به این بیماران خدمات می دهند ، همچنین نقاهتگاه بیماران مبتلا به کرونا با ظرفیت ۲۰۰ تخت نیز در ورزشگاه شهید آیت الله دستغیب توسط ارتش جمهوری اسلامی در شیراز تجهیز شده و مورد استفاده قرار می گیرد.