به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، ابوذر ابراهیمیترکمان، در این پیام ابراز امیداواری کرده است تا در این روزهایی که توفان سهمگین بلای همهگیرجهانی، عالم و آدم را درنوردیده و بشریت را با چالشی دشوار و آزمونی سخت روبرو کرده است، در سایه لطف پروردگار از سلامتی و بهروزی کامل برخوردار باشید و با اتکال به خداوند متعال، امید و ایمان را در میان جامعه بشری بگسترانید.
وی می افزاید: این همهگیری جهانی یک بار دیگر به ما نشان داد که به رغم پیشرفتهای علمی، بشر تا چه اندازه ناتوان و محتاج است، تا شاید از نفرت و دشمنی و جنگافروزی دست بردارد و به جای آن مهرورزی و دوستی برنشاند. به ما نشان داد که مفاهیمی از قبیل امنیت ملی رنگ باخته و امنیت لندن و رم از امنیت بغداد و دمشق و صنعا جدا نیست. چنانکه رفاه و آسایش و سلامتی و خوشبختی مردم نیویورک و استکهلم و توکیو از سلامتی و رفاه ساکنان شهرهای دهلی و پکن و تهران تفکیکپذیر نیست.
در بخشی دیگر از این پیام آمده است: در روزگاری دور، سعدی شاعر ایرانی گفته بود که چون عضوی از اعضای جامعه بشری در رنج افتد، آسایش از تمامی اعضای جامعه بشری رخت بربندد. شاید سعدی در این شعر زیبا همبستگی هنجاری جامعه بشری را اراده کرده بود. اما در روزگار ما این همبستگی به امر واقع تبدیل شده است و باز این همهگیری جهانی بود که به ما نشان داد که سرنوشت بشریت تا چه حد به هم پیوسته است. اما در این شرایط دردناک که تمام مردمان جهان برای مبارزه با این بحران بیسابقه بسیج شدهاند، مردم ایران با سختیهای مضاعفی مواجه هستند. زیرا، مردم ایران سالهای درازی است که با اقدامات قهرآمیز یکجانبه ایالات متحده آمریکا از حق غذا و دسترسی به تجهیزات درمانی و داروهای ضروری محروم هستند.
در ادامه این پیام اشاره شده است: به رغم آنکه در قرار موقت دیوان بینالمللی دادگستری تأکید شده است که وضع مجدد تحریمهای این کشور نباید شامل تجارت در امور بشردوستانه، حمل و نقل هوایی غیرنظامی و تهیه دارو شود، اینک با بروز این بیماری همهگیر، تحریمهای غیرقانونی آمریکا نه تنها معالجه بیماران مبتلا به ویروس کرونا را دشوار ساخته است، بلکه در شرایطی که بشریت با یک فاجعه جهانی مواجه شده و نیازمند همبستگی همگانی است، دولت ایالات متحده آمریکا نه تنها از ادای تعهدات قانونی خود استنکاف میورزد، بلکه دولتهای دیگر را به دلیل پایبندی به قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت تهدید و مجازات کرده و موج جدیدی از نفرت، انتقامجویی و خصومت را گسترش میدهد.
نظر شما