۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۱:۴۲
کد خبرنگار: 2330
کد خبر: 83743215
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

امیدواری برزیل به کمک چین برای مقابله با کرونا

۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۱:۴۲
کد خبر: 83743215
امیدواری برزیل به کمک چین برای مقابله با کرونا

تهران- ایرنا- وزیر بهداشت برزیل با بیان اینکه کشورش با «مشکل جدی» در دسترسی به دستگاه‌های تنفس مصنوعی کافی مواجه است، گفت: همزمان با سرعت گرفتن آمار جان‌باختگان مبتلا به کرونا، با مقام‌های چینی برای تامین تجهیزات پزشکی از جمله ماسک صورت مذاکره کرده است. 

به گزارش روز چهارشنبه خبرگزاری رویترز، برزیل به عنوان بزرگترین کشور منطقه آمریکای لاتین، تاکنون ۱۳ هزار و ۷۱۷ مورد ابتلای قطعی به ویروس کرونا را ثبت کرده است و در حالی که آمار جان باختگان مبتلا در این کشور به ۶۶۷ نفر رسیده در ۲۴ ساعت گذشته برای نخستین بار از مرز ۱۰۰ نفر گذشت. 
 « لوئیز هنریکه مندتا - Luiz Henrique Mandetta » وزیر بهداشت برزیل گفت: روز سه‌شنبه با سفیر چین گفت‌وگو کرده تا از اجرای کامل سفارش‌های تجهیزات پزشکی از چین مطمئن شود. 
وی در یک نشست خبری از نیاز کشورش برای واردات ۴۰ میلیون ماسک از چین سخن گفت و افزود: «با مشکلاتی در بازار چین برای تضمین خرید این کالاها مواجه هستیم.»

همچنین یک منبع آگاه درباره مذاکرات وزیر بهداشت برزیل با سفیر چین در «برازیلیا» پایتخت برزیل، به رویترز گفت: برزیل همچنین به دنبال خرید دستگاه‌های تنفس مصنوعی از چین است. 
مقام‌های برزیلی به دنبال کاستن از تنش‌ها در روابط کشورشان با پکن به دنبال اختلاف‌های دیپلماتیک اولیه درنتیجه انتقاد وزیر آموزش و پسر رئیس جمهوری برزیل از چین به دلیل شیوه مدیریت بحران ناشی از شیوع ویروس کرونا هستند. 
 «آبراهام وینتراب» وزیر آموزش برزیل، سازندگان چینی تجهیزات پرشکی را به سودآوری به دنبال شیوع کرونا متهم کرده بود. 
یکی از پسران «ژائیر بولسونارو»  رئیس‌جمهوری برزیل نیز مدیریت چین در مقابله با کرونا را مشابه شیوه مدیریت شوروی سابق در دوران فاجعه چرنوبیل مقایسه کرده بود که خشم مقام‌های پکن را برانگیخت. 

تنش کرونایی در روابط آمریکا-برزیل
شیوع ویروس کرونا همچنین تنش‌هایی را در روابط برزیل با آمریکا برانگیخته است. سفیر آمریکا در برزیل روز سه‌شنبه گزارش‌ها درباره این که دولت آمریکا تجهیزات پزشکی سفارش برزیل برای مقابله با این همه‌گیری را دریافت کرده است، رد کرد. 
وزیر بهداشت برزیل هفته گذشته گفته بود چین سفارش برخی تجهیزات از سوی برزیل را بعد از اعزام بیش از ۲۰ فروند هواپیمای باری از آمریکا به چین برای خرید همین محصولات، لغو کرده است. 
رسانه‌های برزیلی گزارش دادند، تجهیزاتی که قرار بود به برزیل ارسال شود در توقفی در میامی، به دنبال پیشنهاد قیمت بالاتر از سوی تامین‌کنندگان این محصولات راهی ایالات متحده شد. 
هنریکه مندتا، به دنبال حمایت کابینه در روز دوشنبه، مسئولیت تلاش‌های کشورش برای جلوگیری از گسترش کرونا را برعهده گرفت.
او با رئیس جمهوری این کشور درباره نیاز به تقویت طرح فاصله‌گیری اجتماعی اختلاف داشت. 
حمایت از رئیس جمهور راستگرای برزیل به دلیل کم اهمیت نشان دادن جدیت همه‌گیری کرونا کاهش یافته است. او همچنین با لغو قرنطینه به منظور جلوگیری از رکود اقتصادی، کارشناسان بخش بهداشتی در کشورش را متعجب کرد. 
رئیس بانک مرکزی برزیل دیروز (سه‌شنبه) گفت که این بانک برای تزریق نقدینگی به نظام مالی این کشور سریع‌تر و جسورانه‌تر از گذشته عمل کرده است. او بسته اقدامات انجام شده بیش از ۱۶ درصد تولید ناخالص داخلی را تشکیل می‌دهد. 
روز دوشنبه نیز موسسه رتبه‌بندی اس‌اندپی(S&P) چشم‌انداز بدهی‌های مالی برزیل را به «باثبات» تغییر داد و به تلاش‌های گسترده مالی برای کاهش فشار اقتصادی ناشی از کرونا اشاره کرد. احتمال می‌رود چنین فشارهایی، کسری مالی اسمی دولت برزیل را از ۶ درصد در سال گذشته به ۱۲ درصد تولید ناخالص داخلی افزایش دهد. 
2023

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha