علیرضا برخوردار روز چهارشنبه در گفتوگو با ایرنا، اظهار داشت: هرساله در این ایام مسابقات متنوعی هم در سطح استان زیر نظر هیات کاراته برای ردههای سنی مختلف بانوان و آقایان برگزار میشد و هم طبق برنامهریزی فدراسیون شاهد برگزاری رقابتهای متنوع در کشور بودیم اما شیوع کرونا این روند را تغییر داده است.
وی ادامه داد: در واقع بهواسطه شیوع ویروس کرونا کمی از روند اجرایی برنامههای پیشبینی در تقویم سالیانه خود عقب هستیم، به همین منظور هم هیات کاراته قم و هم فدراسیون کاراته در سطح کشور دستبهکار شدهاند تا بار دیگر شاهد شور و هیجان رقابت در جامعه بزرگ کاراته کشور باشیم.
رییس هیات کاراته استان قم افزود: سازمان لیگ فدراسیون کاراته باهدف ترغیب و حضور حداکثری جامعه کاراته اقدام به برنامهریزی برای برگزاری نخستین دوره مسابقات رسمی مجازی کاتای کشور کرده و این رقابتها در دو بخش کاراته آزاد و کنترلی آقایان و بانوان ترتیب مییابد.
وی با اشاره به برگزاری این پیکارها در پنج گروه سنی گفت: این دوره از رقابتها در رده سنی زیر ۱۰ سال برای متولدین سال ۱۳۸۹ و بالاتر، رده سنی ۱۱ تا ۱۳ سال برای متولدین سالهای ۱۳۸۶ تا ۱۳۸۸، رده سنی ۱۴ و ۱۵ سال برای متولدین سالهای ۱۳۸۴ و ۱۳۸۵، رده سنی ۱۶ و ۱۷ سال ویژه متولدین سالهای ۱۳۸۲ و ۱۳۸۳ و رده سنی بالای ۱۸ سال برای متولدین سال ۱۳۸۱ و قبل از آن برگزار خواهد شد.
برخوردار ابراز داشت: کاراتهکاها در این رقابت مجازی فیلمی با کیفیت و حداکثر به مدت چهار دقیقه با حجم کمتر از ۲۰ مگابایت به شکل افقی با استفاده از تلفن همراه به سایت فدراسیون ارسال میکنند، هر ورزشکار باید لباس کامل کاراته و بانوان باید حجاب کامل اسلامی داشته باشند.
وی بابیان اینکه قضاوت این رقابتها توسط داوران رسمی فدراسیون کاراته انجام میشود و ۳۰ فروردین آخرینمهلت ثبتنام در فدراسیون برای شرکت در این مسابقات است، افزود: کاتاروهای ردههای خردسالان و نونهالان مجاز به اجرای کاتاهای پایه سبکها هستند ولی در سایر ردههای سنی امکان اجرای تمام کاتاهای مجاز فدراسیون جهانی وجود دارد، در پایان نیز به نفرات برتر حکم و مدال اهدا میشود. ر.ج/
نظر شما