شرکت‌های دانش بنیان مازندران بسته حمایتی دریافت می‌کنند

ساری - ایرنا - رییس پارک علم و فناوری مازندران اعلام کرد که برای کاهش آسیب‌های وارد شده به کسب و کار شرکت‌های دانش بنیان بر اثر شیوع ویروس کرونا ، بسته حمایتی ویژه برای هسته‌ها و واحدهای مستقر در این پارک در نظر گرفته است.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری مازندران ، علی معتمدزادگان از جمله برنامه‌های حمایتی را تخفیف ۱۰۰ درصدی اجاره بهای دفاتر شرکت های دانش بنیان برای فروردین ۹۹ و تعویق سه ماهه اقساط تسهیلات و چک های اعتباری شرکت های دانش بنیاد و کسب و کارهای نوپا عنوان کرد.
  
وی گفت : تخفیف ۳۰ درصدی اجاره بهای اسفند سال گذشته ، ۷۰ درصدی اجاره بها دفاتر برای اردیبهشت  ۹۹، تخفیف ۴۰ درصدی اجاره بهای دفاتر برای خرداد ۹۹ و تخصیص آنی اعتبار حمایتی برای شرکت‌هایی که برای مقابله با کرونا اقدامات موثر انجام داده و خواهند داد ، از دیگر بسته های حمایتی است.

معتمدزادگان افزود : کمک به تسهیل صدور مجوزهای قانونی در سطح استان و کشور برای شرکت‌هایی که در حوزه محصولات و خدمات مرتبط با کرونا فعال شدند و اعطای تسهیلات و سرمایه در گردش به کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا بسته به شرایط‌ شرکت و افزایش سطح حمایت از شرکت‌هایی که تعدیل نیروی کار نداشته باشند ، از برنامه‌های حمایتی دیگر است.

وی ادامه داد : تمدید تمامی قراردادهایی که در سه ماهه ابتدایی سال جاری به اتمام می‌رسند و درخواست فسخ قرارداد شرکت‌ها به‌طور الکترونیک دریافت و کارسازی شده و تبادل و امضای حضوری مستندات در صورت اتمام قرنطینه از ابتدای تیرماه انجام خواهد شد.

رییس پارک علم و فناوری مازندران ایجاد بستر آنلاین خرید و فروش اینترنتی رایگان برای کسب ‌کارهای داخل شهر ساری (بازارچه) توسط شبکه نواوری و فناوری مازندران، برگزاری جلسات آنلاین گروهی با شرکت‌ها به‌طور مستمر و تلاش در حفظ روحیه آن‌ها و کمک به حل مشکلات ایجاد شده، به  اشتراک گذاری مطالب مرتبط با دورکاری و توصیه‌های اجرایی در حفظ فعالیت شرکت، تداوم برنامه‌های آموزشی به صورت آنلاین، ارائه خدمات جاری به صورت آنلاین (حتی المقدور)، نظیر جلسات جذب ‌پذیرش و نظارت و ارزیابی از جزییات برنامه حمایت از کسب و کارهای آسیب دیده پارک علم و فناوری مازندران برای هسته ها و واحدهای فناور است.

مازندران دارای یک پارک علم و فناوری و ۱۲ مرکز رشد است که چهار مرکز آن از جمله ساری ، آمل ، نوشهر و سیمرغ مستقیم زیر مجموعه پارک علم و فناوری فعالیت دارند.
۱۱۶ شرکت دانش بنیان در مازندران با تولید حدود ۴۰۰ محصول از سوی این شرکت ها زیر نظر پارک قرار دارند. در حال حاضر فضای زیر مجموعه پارک علم و فناوری استان پنج هزارمتر مربع است.
پارک علم و فناوری مازندران از سال ۸۹ فعالیت خود را با چهار شرکت دانش بنیان آغاز کرد و اکنون میزان صادرات این شرکت ها به حدود چهار میلیون یورو رسیده است.
در حال حاضر ۶ مرکز رشد در شهرستان های ساری، سیمرغ، آمل ، تنکابن و نوشهر فعال هستند که مقرر شد هفتمین مرکز رشد واحدهای فناورانه در بهشهر شنبه هفته آینده افتتاح شود.

بر اساس گزارشات رسمی میزان گردش مالی شرکت‌های دانش بنیان استان را تا پایان آذرماه سال ۹۸ بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان بود و شرکت‌های دانش‌بنیان استان سال گذشته بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار دلار صادرات محصولات فناورانه داشته‌اند.

ویروس کرونا که از ابتدای اسفند ماه سال گذشته وارد استان مازندران شد، با تعطیلی بازار خسارات جدی به کسب و کارهای آسب پذیر وارد کرد. 

این ویروس تا کنون هزاران نفر در مازندران را به خود مبتلا کرد. در حال حاضر نیز حدود ۹۰۰ نفر در بیمارستان های استان بستری هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha