۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۰:۲۴
کد خبر: 83745712
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

پیامدهای روانی، پاشنه آشیل آمار قربانیان کرونا در انگلیس

لندن – ایرنا – در حالی که آمار مبتلایان فوت‌شده بر اثر کرونا در انگلیس به سرعت در حال افزایش است، پیش‌بینی می‌شود که ۱۵۰ هزار شهروند این کشور نیز بر اثر افسردگی، خشونت خانگی یا خودکشی در مدت شیوع کرونا جان خود را از دست بدهند.

روزنامه دیلی میل روز جمعه در گزارشی نوشت که این آمار بر اساس تحقیقات به‌عمل آمده از عواقب طولانی مدت ناشی از همه گیری ویروس کرونا از جمله نگرانی مردم درباره مشکلات مالی و اختلال در روند عادی زندگی آنها محاسبه شده و در اختیار اعضای دولت قرار گرفته است. 

گزارش‌های منتشر شده از پاسگاه‌های پلیس سراسر انگلیس نشان می‌دهد که منحنی آمار خودکشی در این کشور به تدریج در حال اوج گرفتن است. موسسات خیریه نیز از افزایش قابل توجه آمار خشونت‌های خانگی در این کشور خبر می‌دهند.

موسسه خیریه رفیوج که تلفنخانه مرکز ملی خشونت های خانگی را برعهده دارد چندی پیش اعلام کرد که آمار تماس قربانیان خشونت‌های خانگی در هفته گذشته ۲۵ درصد افزایش داشته است.  

این خیریه انگلیسی همچنین عنوان کرد که تعداد مراجعه آنلاین به تارنمای مرکز ملی خشونت های خانگی ۱۵۰ درصد افزایش را تجربه کرده است.

تحقیقات دانشگاه «شفیلد» انگلیس نیز از افزایش سطح افسردگی و اضطراب انگلیسی‌ها پس از وضع مقررات رفت و آمد دراین کشور حکایت دارد. بر اساس نتایج تحقیقات به‌عمل آمده ۳۹ درصد مردم انگلیس دچار افسردگی حاد شده و ۳۶ درصد از اضطراب مفرط رنج می‌برند. این در حالی است که یک روز پیش از اجرای محدودیت‌ها ۱۶ درصد مردم دچار افسردگی بوده و ۱۷ درصد از اضطراب رنج می‌بردند.

دولت انگلیس که حدود سه هفته پیش مقررات منع رفت و آمد را به اجرا گذاشت، اینک از سوی افکار عمومی تحت فشار زیادی قرار دارد تا برنامه خود را برای خروج از این شرایط اعلام کند.

«کی‌یر استارمر» رهبر جدید حزب کارگر با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: شرایط برای مردم بسیار دشوار و لازم است بدانیم که دولت برای خروج از این محدودیت‌ها چه برنامه‌ای را در نظر گرفته است.

ایان دانکن اسمیت رهبر پیشین حزب حاکم محافظه کار هم چندی پیش در گفت وگو با نشریه دیلی‌میل هشدار داد که دولت باید سریع‌تر کرونا را تحت کنترل درآورده و زمان زیادی برای این کار ندارد.  

وی در اظهاراتی تکان دهنده افزود: «اقتصاد توانایی تحمل این شرایط را برای دوران نامحدود ندارد و در یک مقطع اقتصاد مهم تر از مهار کووید ۱۹ خواهد شد.»

کارشناسان پیش بینی می‌کنند که آمار تلفات ناشی از کرونا در چند روز آینده به اوج خواهد رسید. 

البته روزنامه گاردین امروز گزارش داد که مسئولان این کشور افراد فوت شده در خانه‌های سالمندان و نیز فوت شدگان در کلینیک‌های پرستاری را از آمار قربانیان ویروس کرونا مستثنی کرده‌اند تا آمار کشته شدگان بر اثر کرونا را کمتر جلوه دهند.

این روزنامه انگلیسی افزود که تعداد افراد فوت شده به دلیل این ویروس در خانه‌های سالمندان به حدود هزار تن می‌رسد، در حالی که طبق آمارهای رسمی، این عدد بسیار کمتر است و تنها ۲۰ مورد مرگ در خانه‌های سالمندان تا ۲۷ مارس در انگلیس و ولز ثبت شده است.

به هر روی از محتوای اظهار نظر مقام‌های انگلیسی به نظر می‌رسد که این کشور دست کم تا پایان ماه جاری میلادی (آوریل) برنامه‌ای برای برداشتن محدودیت‌های اجتماعی ندارند. 

«دومینیک راب» وزیر امور خارجه انگلیس دیروز در کنفرانس خبری دولت اعلام کرد: هنوز برای نتیجه گیری در این زمینه زود است. ‌ آمار مرگ و میر رو به افزایش است و به اوج این ویروس نرسیده‌ایم. بنابر این هنوز برای برداشتن محدودیت ها زود است و باید طبق برنامه پیش برویم.

مقام‌های انگلیس اینک با این پرسش مواجه هستند که تا چه زمانی تداوم محدودیت‌های اجتماعی برای مهار کرونا، موثرتر از پیامدهای آن به‌لحاظ اجتماعی، سیاسی و اقتصادی خواهد شد.

بر اساس تحقیقات به‌عمل آمده اگر مقررات منع رفت‌وآمد به اجرا گذاشته نمی شد نزدیک به ۲۵۰ هزار شهروند انگلیس جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست می‌دادند.

وزیر امور خارجه انگلیس می‌گوید که نباید به کرونا شانس دوباره داد و اگر محدودیت‌ها زودتر از زمان مناسب برداشته شود، فاجعه رخ خواهد داد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha