مسجد ابوالفضل (ع) شیراز محل تولید روزانه ۲۲هزار دستکش

شیراز- ایرنا- فعالیت جهادی کانون و بسیج مسجد حضرت ابوالفضل (ع) شهرک جانبازان شیراز در ایام شیوع بیماری کرونا تولید روزانه ۲۲ هزار دستکش یکبار مصرف به همت مردم و جهادگران است.

حجت الاسلام حسین امیدی مدیر ستادهماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان فارس یکشنبه ۲۴ فروردین‌ماه در گفت‌ و گو با ایرنا عنوان کرد: کانون فرهنگی هنری شهید مصطفی رکنی و پایگاه مقاومت بسیج امام خامنه‌ای (مدظله العالی) مسجد حضرت ابوالفضل (ع) شیراز اقدامی جهادی به همت ۷۰ جهادگر در سه شیفت کاری، از هشت و نیم صبح تا ۴ بامداد،‌ روزانه ۲۲هزار دستکش یک‌بارمصرف تولید می‌کنند.

وی ابراز داشت: افراد داوطلب در همه سنین و مشاغل مختلف از استاد دانشگاه و کارمند اداری تا معلم، دانش‌آموز و دانشجو کاملاً رایگان و جهادی فعالیت می‌کنند و حتی افرادی که اهل محله مسجد نیستند نیز طبق اعلام و فراخوان دعوتی که صورت گرفته است، در تولید دستکش یکبار مصرف فعالیت دارند.

مدیر ستادهماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان فارس گفت: مراحل تولید دستکش یکبار مصرف با نظارت و توصیه‌های کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی انجام می‌شود، سعی بر آن است که دستورالعمل‌ها و نکات بهداشتی از جمله استفاده از ماسک و دستکش، ضدعفونی محل و دست‌ها و شست‌وشو با آب و صابون، حتما رعایت شود؛ همچنین ورود افراد دارای علائم بیماری به کارگاه تولید دستکش ممنوع است.

امیدی هدف از اجرای این طرح را  تلاش برای رفع کمبود اقلام بهداشتی ناشی از شیوع کرونا عنوان کرد.

وی بیان داشت: مسجد حضرت ابوالفضل (ع)شهرک جانبازان شیراز در ایام پیشگیری از شیوع بیماری ویروس کرونا برای رفع مسائل مربوط به دوران بیماری کرونا، برنامه‌های گوناگونی را تدارک دیده است که از جمله آن‌ها تهیه بسته‌های ارزاق برای نیازمندان، ایتام، بی‌سرپرستان، بدسرپرستان و کارگران بوده است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان فارس افزود: فعالان اجتماعی و جهادی، به تهیه فهرستی از افراد مجاور این مسجد پرداخته‌اند که قادر به خرید اقلام مورد نیازشان نیستند و به‌صورت رایگان آن اقلام را در اختیار آنان قرار  می‌دهد.

امام جماعت مسجد حضرت ابوالفضل (ع) شیراز گفت: بسته‌های تبرکی آستان قدس رضوی و تحویل به خانواده‌های هدف و به ویژه بیماران تهیه شده و  افزون بر این، تهیه ۴ تن آبمیوه از میوه‌های منطقه فسا و داراب و اهدای آن به بیماران و کادر درمانی سه بیمارستان مرجع کرونا نیز از دیگر فعالیت‌های این مسجد بوده است.

علاوه بر شیراز، در شهرستان‌های فسا، نی ریز، اقلید، خرم بید، استهبان، داراب، خفر، فراشبند، خرامه ، لامرد، ارسنجان، لارستان، کازرون، آباده، اوز، خنج، مرودشت، سپیدان، قیروکارزین، فیروزآباد، جهرم، گراش، بوانات، زرقان، بیضا و  سرچهان بیماران مبتلای به کرونا شناسایی شده است.

بیمارستان حضرت علی اصغر (ع) و سه  بیمارستان شهید چمران، شهید فقیهی و شهید بهشتی در شیراز به عنوان مراکز پشتیبان در کنار معرفی ۹ مرکز در شیراز و ۳۶ مرکز در دیگر شهرستان‌های استان فارس برای مراجعه افراد مشکوک به کرونا به این بیماران خدمات می دهند؛ همچنین نقاهتگاه بیماران مبتلا به کرونا با ظرفیت ۲۰۰ تخت نیز در ورزشگاه شهید آیت الله دستغیب توسط ارتش جمهوری اسلامی در شیراز تجهیز شده و مورد استفاده قرار می گیرد.

مبتلایان به کرونا در استان فارس را ۱۰درصد افراد زیر ۱۰ سال، ۵۷درصد افراد ۱۰ تا ۵۰ سال، ۴۲درصد افراد ۵۰ سال به بالا تشکیل می دهند، همچنین موارد فوتی ناشی از بیماری کرونا هم ۲۳درصد افراد ۱۰ تا ۵۰ سال و ۷۸درصد افراد ۵۰ سال به بالا به خود اختصاص داده اند و موردی از مرگ زیر ۱۰ سال ناشی از کرونا نیز گزارشی نشده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha