۲۴ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۴۶
کد خبرنگار: 808
کد خبر: 83747733
T T
۲ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

 نگرانی برخی پزشکان از کاربرد دستگاه تنفس مصنوعی برای بیماران کرونایی

تهران–ایرنا– با وجود تلاش مقام‌ها و مسئولان بهداشتی و درمانی کشورهای جهان برای فراهم آوردن دستگاه‌های ونتیلاتور جهت درمان بیماران مبتلا به ویروس کرونا، برخی پزشکان با ابراز نگرانی، از کاربرد دستگاه‌های تنفس مصنوعی برای بیماران، پرهیز می‌کنند.

به گزارش اسوشیتدپرس از نیویورک، علت پرهیز پزشکان از کاربرد ونتیلاتور، آمار غیرمعمول و بالای مرگ و میر بیماران کرونایی در بیمارستان هایی است که از این دستگاه استفاده می کرده اند به گونه ای که برخی پزشکان از  احتمال زیان رساندن این دستگاه ها به برخی بیماران کرونا ابراز نگرانی می کنند.

دستگاه ونتیلاتور، گاز اکسیژن را وارد ریه بیماری می کند که شش هایش از کار افتاده است، اما کاربرد این دستگاه، مستلزم تزریق داروهای آرامبخش به بیمار به منظور وارد کردن و قرار دادن لوله در گلویش است.

هرچند مرگ ومیر در چنین بیمارانی، صرف نظر از علت نیازمندی آنان به دستگاه کمک تنفسی، معمول است و به گفته کارشناسان به طور کلی ۴۰ تا ۵۰ درصد بیماران دارای مشکلات شدید تنفسی که از ونتیلاتور استفاده می کنند، جان خود را از دست می دهند، اما به گفته مقام های شهر نیویورک، ۸۰ درصد یا بیشتر بیماران مبتلا به این ویروس که در این شهر به این دستگاه متصل شده اند، جان خود را از دست داده اند.

به گفته دکتر آلبرت ریتزو رئیس انجمن بیماری های ریوی آمریکا، نسبت مرگ و میر بالاتر از حد عادی، در شهرها و ایالت های دیگر ایالات متحده نیز دیده شده و گزارش های همانندی نیز آمار مرگ و میر بیماران متصل به ونتیلاتور را در انگلیس ۶۶ درصد و در ووهان چین ۸۶ درصد نشان داده است که علت آن مشخص نیست و شاید به وضع جسمانی بیمار پیش از ابتلا یا شدت بیماری در هنگام وصل شدن به این دستگاه، بستگی داشته باشد.

اما برخی از کارشناسان بهداشت و درمان گمان می کنند که خود این دستگاه با فعالسازی یا تشدید واکنش زیان بار نظام مصونیت برخی بیماران، وضع آنان را بدتر می کند.

ویروس تازه کرونا که هنوز درمان دارویی یا واکسنی برای پیشگیری از آن ساخته نشده، عضو خانواده ویروسی است که باعث بیماری هایی از سرماخوردگی تا بیماری های شدیدتر می شود.

تاکنون بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از ساکنان کره زمین به این ویروس ناشناخته و نوظهور که همه گیری گسترده آن از اواخر سال گذشته میلادی در شهر ووهان چین آغاز شد، جان خود را از دست داده اند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha