این صندوق در طول شش ماه آینده برای کمک به هزاران هنرمند در سراسر آمریکا، به هر یک ۵ هزار دلار کمک می کند. روزنامه هنر چاپ لندن، در گزارشی در این خصوص نوشت: این هفت سازمان متشکل از آکادمی شاعران آمریکا، سازمان آرتادیا، مرکز سرمایه خلاق، بنیاد هنرهای معاصر (FCA)، صندوق MAP، بنیاد ملی هنرمندان جوان و هنرمندان ایالات متحده تاکنون ۱۰ میلیون دلار برای این کار جمع آوری کرده اند.
کارولین رامو مدیر سازمان غیرانتفاعی آرتادیا که همه ساله جوایز مالی به هنرمندان در سراسر شهرهای آمریکا اهدا می کند، گفت: در مواجه با بحرانی در این ابعاد، باید فورا دست به کار شویم و انجام این کار با مشارکت جمعی، بهتر امکان پذیر است.
بررسی دفتر تحقیق و تحلیل موقوفه ملی هنرهای آمریکا که سال گذشته میلادی منتشر شد، نشان داد ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار هنرمند فعال در ایالات متحده مشغول به کار هستند.
رامو در عین حال گفت هنرمندان، بخشی از جمعیت به شدت درمعرض خطر در وضعیت بی ثباتی اقتصادی هستند و برای امرار معاش غالبا به کارمزد حاصل از برگزاری نمایشگاه و رویدادهای هنری و فعالیت های غیروابسته و آزاد وابسته اند که اکثر این رویدادها نیز به دلیل شیوع کرونا لغو یا به بعد موکول شده اند.
وی افزود: این افراد به کمک های فوری برای نیازهای اولیه، پزشکی، مراقبت از کودکان، تهیه مواد غذایی و مایحتاجات دیگر برای یک دوره یک یا دو ماهه نیاز دارند.
وی یادآور شد که کمک های این صندوق به مثابه کمک های دیگر صندوق های محلی و منطقه ای و کمک های فدرال است که ظرف چند هفته گذشته همزمان با ثبت نام ۱۰ میلیون آمریکایی در فهرست افراد بیکار ارائه شده است.
هنرمندان دریافت کننده هدایا به طور هفتگی گزینش می شوند و کمک های مالی ظرف دو هفته از زمان انتخاب هفتگی هنرمندان، پخش و توزیع می شود.
استیسی استارک عضو بنیاد هنرهای معاصر نیز گفت: امیدوارم موسسات خیریه بزرگ وجوهات مالی شان را بیشتر به تامین هزینه های عملیاتی اولیه اختصاص دهند، زیرا این بحران نشان داد هیچ چیز مهمتر از این بخش نیست.
در سه هفته گذشته از زمانی که سازمان های یاد شده در مورد این ابتکارعمل هم اندیشی کردند، موفق به جمع آوری ۵ میلیون دلار کمک مالی در وهله اول شدند.
الیزابت الکساندر رئیس بنیاد اندرو ملون که بخش قابل توجهی از این کمک ها را تامین کرده است، گفت: درحالی که هنرمندان با این حقایق مالی جدید رو در رو هستند، ما به حمایت از این اقدام حیاتی برای توجه به نیازهای هنرمندان، افتخار می کنیم. وی از دیگر بنیادها و سازمان ها خواست به روند حمایت از هنرمندان ملحق شوند.
کرونا از ووهان چین آغاز شد و به سرعت به سراسر جهان گسترش یافت. بسیاری از کشورها برای مهار این بحران، قرنطینه شدند و دراین میان افراد بسیاری از جمله هنرمندان زیان های مالی دیدند.
این مساله صرفا گریبان هنرمندان آمریکایی را نگرفت، بلکه هنرمندان زیادی از سراسر جهان را گرفتار کرد. موزه ها و نگارخانه ها تعطیل شد، جشنواره های هنری به تعویق افتاد و بسیاری را خانه نشین کرد.
در آمریکا، شماری از موزه ها ازجمله موزه هنرهای مدرن، موزه سولومون گوگنهایم (Solomon R. Guggenheim)، موزه هنر آمریکایی ویتنی (Whitney)، مجموعه فریک (Frick)، موزه بروکلین (Brooklyn) و غیره روز ۱۲ مارس (۲۲ اسفند ۹۸) تعطیلی خود را برای مقابله با کرونا اعلام کردند.
کتابخانه و موزه مورگان، موزه هنر فولک آمریکا (American Folk Art)، موزه هنرهای برانکس (Bronx)، موزه نوگوچی (Noguchi)، موزه استودیو هارلم (Studio Museum) و موزه دل باریو (del Barrio) نیز به فهرست اماکن تعطیلی افزوده شدند. به علاوه موسسات هنری و موزه های دیگری در سراسر آمریکا خبر از توقف فعالیت خود در روزهای کرونایی دادند.
در کانادا نیز موزه ملی این کشور اعلام کرد موسسات آن در سراسر این کشور از جمله نگارخانه ملی کانادا در اوتاوا و موزه تاریخ کانادا از ۱۴ مارس (۲۴ اسفند) تا اطلاع ثانوی تعطیل است. نگارخانه هنری انتاریو و موزه هنرهای معاصر تورنتو نیز خبر تعطیلی خود را تا اوایل آوریل (اواسط فروردین ۹۹) اعلام کردند.
اماکن فرهنگی و هنری در اروپا نیز با تغییرات زیادی روبرو و موزه های فرانسه، آلمان، ایتالیا، اسپانیا، بلژیک، هلند، سوئیس و پرتغال تعطیل شدند.
نظر شما