پایان نیاز کشور به واردات ماسک

تهران - ایرنا - رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام از راه اندازی بزرگترین کارخانه تولید ماسک تنفسی در جنوب غرب آسیا با ظرفیت تولید روزانه چهار میلیون ماسک خبر داد و گفت: با این حجم از تولید و تقاضای ماسک در کشور، اضافه شدن این کارخانه کشور را از واردات ماسک بی نیاز خواهد کرد و تا زمانی که نیاز کل کشور تامین نشود هرگز صادراتی نخواهیم داشت.

محمد مخبر امروز سه شنبه در مراسم افتتاح بزرگترین کارخانه تولید ماسک جنوب غرب آسیا افزود: این کارخانه ظرف مدت یک ماه راه اندازی شده است.

وی با بیان اینکه تعدادی از دستگاه‌های ساخت ماسک را از کشورهای دیگر وارد کردیم و همچنین با کمک شرکت های دانش بنیان داخلی موفق به ساخت دستگاه های تولید ماسک هم شده ایم، گفت: در حال حاضر این کارخانه ظرفیت تولید روزانه چهار میلیون ماسک را دارد که هم اکنون با تولید روزانه یک میلیون ماسک فعالیت خود را آغاز کرده است و این تولید به تدریج افزایش پیدا خواهد کرد. همچنین ماسک های تولید شده ماسک های فیلتردار، N95 و نانو هستند.

در حال حاضر این کارخانه ظرفیت تولید روزانه ۴ میلیون ماسک را دارد که هم اکنون با تولید روزانه یک میلیون ماسک فعالیت خود را آغاز کرده است و این تولید به تدریج افزایش پیدا خواهد کرد. همچنین ماسک های تولید شده ماسک های فیلتردار، N95 و نانو هستند.رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام افزود: دستگاه هایی که در حال حاضر تولید شده است توسط شرکت‌های دانش‌بنیان و نخبگان کشور طراحی و ساخته شده است و ساخت این دستگاه ها ظرف ۲۳ روز اتفاق افتاده است.

مخبر افزود: با این حجم از تولید و تقاضای ماسک در کشور، اضافه شدن این کارخانه کشور را از واردات ماسک بی نیاز خواهد کرد و تا زمانی که نیاز کل کشور تامین نشود هرگز صادراتی نخواهیم داشت. در صورت تامین نیاز کل کشور این ظرفیت وجود دارد که محصولات تولید شده و همچنین دستگاه های تولیدماسک صادر شود.

 رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در پاسخ به سئوالی در رابطه با نحوه توزیع این ماسک ها افزود: تمام ماسک های تولید شده به وزارت بهداشت تحویل داده می‌شود و ما دخالتی در توزیع آن نداریم.

مخبر یادآور شد: محصولات تولید شده با قیمتی کمتر از قیمت بازار عرضه می شود چراکه در حال حاضر در کشور قیمت ماسک بالاست و با این تولیدات ان شاالله بزودی قیمت ها شکسته خواهد شد.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام با ابراز امیدواری از اینکه با این تولیدات به وفور در کشور ماسک فراهم شود، گفت: با راه اندازی این کارگاه ۳۳۰ نفر به صورت مستقیم مشغول فعالیت هستند و این اقدام موجب اشتغالزایی برای آنها شده است.

مخبر تاکید کرد: صد میلیارد تومان برای این اقدام سرمایه گذاری شده است و تاکنون ۲ تا ۳ میلیون ماسک و مواد ضدعفونی کننده برای رفع نیاز مردم به مناطق محروم و یک میلیون بسته غذایی در این شرایط بین نیازمندان توزیع می شود.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام با اشاره به این که محصولات تولید شده در همین کارگاه استریل و ضدعفونی می‌شوند، گفت: از روز اول شیوع ویروس کرونا نیروهای ما به کمک گروه‌های جهادی و نخبگان کشور برای مقابله با ویروس کرونا و تولید ماسک مشغول فعالیت هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha